Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 22/10/2020 | 07:38 h

NOTÍCIES

 • Ens adherim al Manifest Contra la Violència de Gènere

  28/11/2016

  El Ple Municipal va aprovar per unanimitat dijous, 24 de novembre, la adhesió de l’Ajuntament al Manifest Participatiu Contra la Violència de Gènere impulsat per l’Associació contra la Violència de Gènere i Dones i Futur d’Abrera. Així, des de l’Ajuntament ens comprometem a seguir treballant activament per la igualtat i contra les violències masclistes.

 • Realitzem els treballs anuals de poda dels arbres públics

  25/11/2016

  Des de l’Ajuntament d’Abrera estem realitzant la poda de l’arbrat públic del nostre municipi. Treballadors de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis i l’empresa FIL estan efectuant aquests treballs per tenir uns arbres sans en uns espais públics nets i segurs pels veïns i veïnes.

 • Abrera participa un any més al Gran Recapte del Banc dels Aliments de Catalunya

  25/11/2016

  Aquest divendres, 25 de novembre, i dissabte, 26 de novembre, s’han instal•lat tres punts de recollida a quatre establiments comercials del municipi: Mercadona, al Mercat Municipal d’Abrera; Caprabo, al Montserrat Centre Abrera; Sorli Discount, al carrer Martorell; i Bon Àrea a la plaça del Doctor Trueta.

 • Subvencionem els llibres de text i l’ordinador/tauleta digital pel curs 2016-2017

  24/11/2016

  Des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem un any més els llibres de text/material autoeditat, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals, per tal d’ajudar les famílies en la formació dels nens i joves.

 • Rebem l’alcalde d'Igualada i vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, per estudiar el pas de la via blava per Abrera

  23/11/2016

  L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i el regidor de Medi Ambient, Xavier Serret, acompanyats dels serveis tècnics municipals, van rebre a l’Ajuntament aquest dimarts, 22 de novembre, l’alcalde d’Igualada i vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i l’assessora tècnica, Montserrat Tordera. Després van visitar els terrenys per on transcorrerà la viva blava.

 • Obres de millora de la calçada de l’avinguda Ca n’Amat

  23/11/2016

  Els propers dies 1, 2, 3 i 4 de desembre es realitzaran obres de millora a la calçada de l’avinguda Ca n’Amat. S’asfaltarà tota la via en el tram entre la rotonda del carrer Hostal de Pi, a l’entrada Nord de l’empresa Seat, i a la rotonda del carrer Can Noguera.

 • Debatim amb entitats i ciutadans l’oferta cultural d’Abrera

  23/11/2016

  La Casa de Cultura va acollir aquest dimarts, 22 de novembre, a la tarda un espai de debat entorn al fet cultural al nostre municipi, que les regidories d’Acció Cultural i Patrimoni i Cultura vam plantejar a entitats i ciutadans.

 • Convocatòria del Ple Municipal per dijous 24 de novembre de 2016

  22/11/2016

  La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Abrera acollirà el proper dijous dia 24 de novembre una nova sessió ordinària del Ple Municipal, a les 19:00 hores, en primera convocatòria, i a les 19:30 en segona convocatòria.

 • Ara és el moment de fer els tractaments per a la processionària del pi!

  21/11/2016

  Des de l’Ajuntament d’Abrera portem a terme, als parcs i jardins municipals, cada any un tractament biològic per tal d’evitar les molèsties i controlar la plaga de la processionària del pi. Aquest ha demostrat la seva eficàcia com a insecticida i que és completament innocu per a les persones i els animals.

 • Més de 200 alumnes de l’Institut Voltrera participen en una nova edició de teatre-fòrum

  21/11/2016

  Amb motiu de la celebració, el proper 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, des de les regidories de Joventut i Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera vam organitzar una nova edició de teatre-fòrum, adreçat al alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Voltrera del nostre municipi.

 • Participem a la jornada ‘El riu Llobregat, infraestructura natural’

  17/11/2016

  L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, va participar a la jornada del Cicle sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, que van organitzar el Cercle d’Infraestructures i BCN Content Factory, de la mà del Fórum Empresarial del Llobregat. L'acte va tenir lloc el divendres 11 de novembre a la Federació Obrera de Molins de Rei.

 • El proper dilluns 21 de novembre, prova de sirenes per risc químic

  16/11/2016

  Els veïns i veïnes d’Abrera sentirem les sirenes d’alerta per risc químic el proper dilluns 21 de novembre. Es tracta de la segona prova de sirenes que el Departament de Protecció Civil de la Generalitat farà aquest any i sonaran 82 sirenes instal•lades a 36 municipis de Catalunya.

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25