Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 22/10/2020 | 08:54 h

NOTÍCIES

 • El Meu Ajuntament. Escola Francesc Platón i Sartí

  Rebem la visita d'alumnes de l'escola Francesc Platón i Sartí dins l’activitat ‘El meu Ajuntament’

  15/2/2017

  Des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Abrera realitzem l’activitat ‘El meu Ajuntament’, adreçada als alumnes de tercer curs d’Educació Primària de les escoles d’Abrera. La finalitat és donar a conèixer als nens i nenes l’Ajuntament i la seva organització.

 • Carrer de l'Església

  Preservem la memòria oral del municipi amb el projecte ‘Abrera, l’abans’

  15/2/2017

  Des de la regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni de l’Ajuntament d’Abrera hem posat en marxa el mes de gener el projecte “Abrera, l’abans”, que té com a objectiu preservar la memòria oral de la vila, elaborant una sèrie d’entrevistes a veïnes i veïns del municipi.

 • Donem la benvinguda a 22 treballadors i treballadores de divesos plans de foment de l'ocupació

  Donem la benvinguda als 22 treballadors i treballadores de diferents plans de foment de l’ocupació

  10/2/2017

  L’alcalde, Jesús Naharro, acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín, va donar la benvinguda a l'Ajuntament als nous treballadors i treballadores que formen part de diversos plans de foment de l’ocupació. La trobada va tenir lloc a la Sala de Plens el divendres 3 de febrer.

 • Policia Local d'Abrera

  La col•laboració ciutadana permet la detenció de quatre persones al barri de Ca n’Amat per robatori en una casa buida

  10/2/2017

  La Policia Local va rebre la nit del 8 de febrer, sobre les 01.15 hores, la trucada d’un veí del barri de Ca n’Amat que havia escoltat sorolls i havia vist una persona saltant per sobre de la tanca d’una propietat veïna. La ràpida actuació i professionalitat dels agents de la Policia Local va finalitzar amb la detenció de quatre individus.

 • Impulsem una campanya per la tinença responsable d’animals de companyia

  Impulsem una campanya per la tinença responsable d’animals de companyia

  9/2/2017

  El Ple de l’Ajuntament va aprovar fa uns mesos la nova Ordenança de Tinença Responsable d’Animals. Ja llavors teníem el compromís de fer arribar aquesta a tota la ciutadania. Per això, des de la Regidoria de Medi Ambient encetem una campanya amb l’aposta de conscienciar a tots els ciutadans de la importància dels animals en la nostra societat.

 • Connecta’t a Abrera amb la nostra App!

  9/2/2017

  Des de l’Ajuntament d’Abrera volem facilitar l'accés a la informació municipal. Per aquest motiu, posem al servei de la ciutadania un altre canal de comunicació: l’App Connecta’t a Abrera! Disponible gratuïtament per les plataformes Android i iOS.

 • Pista Esportiva de Sant Hilari

  Millorem els equipaments esportius del municipi

  8/2/2017

  Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera hem engegat diversos projectes per millorar els equipaments esportius del nostre municipi. Millorem l’acessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda i la qualitat de les instal•lacions per tal que els nostres veïns i veïnes gaudeixin encara més de la pràctica de l’esport.

 • Obres de construcció de la nova Ràdio Abrera

  Comencem les obres de les noves dependències de Ràdio Abrera

  8/2/2017

  Durant el mes de gener han començat les obres de les noves dependències de Ràdio Abrera, que ubicarem a la primera planta de la Sala Municipal amb una superfície construïda total de 158,32 metres quadrats.

 • Avís de tall d’aigua pel proper dijous 9 de febrer en carrers del nucli urbà

  7/2/2017

  El Servei Municipal d’Aigües informa que el proper dijous 9 de febrer, de les 10 hores a les 14:00 hores aproximadament, es tallarà el subministrament d’aigua amb motiu d’uns treballs a la xarxa en alguns carrers del nucli urbà.

 • Comença el 22è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera

  Comença el 22è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera

  7/2/2017

  La Sala Municipal va acollir el diumenge, 5 de febrer, la primera representació del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera, que enguany arriba a l’edició número 22. El Grup Tres o Vint - Societat La Flor de la Palma va presentar l’obra El crèdit, de Jordi Galceran.

 • Com vols que sigui la Festa Major Jove? Digues la teva! Vota!

  Com vols que sigui la Festa Major Jove? Digues la teva! Vota!

  6/2/2017

  Avui s’obre el període de votacions a les xarxes socials i de forma presencial perquè els joves del nostre municipi ens donin la seva opinió per organitzar la propera Festa Major Jove. S’han instal•lat bústies al Casal de Joves, l’Institut Voltrera, la Biblioteca Josep Roca Bros i el Centre Aquàtic.

 • Agents cívics

  Dos agents cívics promouen hàbits de civisme a l’espai públic d’Abrera

  3/2/2017

  L’Ajuntament d’Abrera compta amb dos agents cívics que realitzen tasques d’informació i sensibilització a la ciutadania per tal de promoure actituds cíviques i el bon ús de l’espai públic del nostre municipi. Els agents també recullen els suggeriments, dubtes i queixes dels veïns i veïnes.

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25