Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 22/10/2020 | 09:32 h

ACTUALITAT - NOTÍCIES - INSCRIPCIONS ONLINE

 • Obrim inscripcions per al Taller formatiu online 'Fiscalitat per a associacions'

  Atenció, entitats! Últims dies per fer les vostres inscripcions per al Taller formatiu online 'Fiscalitat per a associacions'

  20/10/2020

  Atenció, entitats abrerenques! Des de l'Ajuntament organitzem un taller formatiu de 4 hores adreçat a les associacions del municipi, amb el suport de la DIBA Oberta (Diputació de Barcelona). El taller, impartit per FundEsplai, donarà a conèixer a les entitats la normativa de la fiscalitat.

  A causa de les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19, la formació s'impartirà telemàticament els dimarts 27 i el dijous 29 d'octubre. Preneu-nota!

 • Església de Sant Pere d'Abrera

  Participa telemàticament a les 10es Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat

  19/10/2020

  El pròxim dimecres, 21 d’octubre de 2020, es realitzaran virtualment les 10es Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat. De vegades el patrimoni és vist com un factor de constrenyiment que dificulta la modernització de
  les ciutats o obliga a fer costoses operacions de microcirurgia urbana. Però el patrimoni també pot ser vist com un factor de projecció de futur de les ciutats i de sostenibilitat.

 • Celebrem les Jornades Europees de Patrimoni. Xerrada i visita a l'Església de Sant Pere d'Abrera

  Celebrem les Jornades Europees de Patrimoni amb els aforaments complets i un gran interès per part de la ciutadania

  14/10/2020

  Aquest cap de setmana passat hem descobert la història del Temple de Sant Pere i del carrer Major del nucli urbà del nostre municipi en les Jornades Europees de Patrimoni. Amb l'aforament complet, les activitats s'han desenvolupat amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19. Moltes gràcies a totes i tots per la gran acollida!

 • Reprenem l'activitat del nostre Casal de Joves amb nous cursos presencials i totes les mesures per a la contenció i prevenció de la Covid-19. Taller de Manga i Còmic

  Ep! Encara queden places pels tallers i cursos del Casal de Joves! Afanya't!

  14/10/2020

  El dimarts 6 d'octubre passat, vàrem iniciar de nou els tallers joves del Casal de Joves amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 per oferir nous cursos i tallers presencials. És per això que s'han començat els tallers de forma esglaonada. El primer taller que vàrem realitzar, ja amb totes les places cobertes, és el de manga i còmic. Aquest taller s'ofereix cada dimarts i dijous de 18 h a 20 h.
  El proper divendres 16 d'octubre, començarem de nou el taller d'art 3d per a videojocs,...

 • Jaciment de les trinxeres de la guerra civil espanyola al bosc del barri de Sant Miquel d'Abrera

  Ajornem la visita al jaciment de les trinxeres de la guerra civil al bosc de Sant Miquel d'Abrera a causa de la previsió de pluja

  9/10/2020

  Les previsions meteorològiques indiquen que demà dissabte, 10 d'octubre, les pluges afectaran el nostre municipi. Per aquest motiu, ens veiem obligats a ajornar la visita a les trinxeres de la guerra civil al bosc de Sant Miquel d'Abrera, una de les activitats que hem programat des de l'Ajuntament d'Abrera amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni. Disculpeu les molèsties. Pròximament anunciarem la nova data de l'esdeveniment.

 • Reprenem l'activitat del nostre Casal de Joves amb nous cursos presencials i totes les mesures per a la contenció i prevenció de la Covid-19

  Ep! Encara queden places pels tallers i cursos del Casal de Joves!

  7/10/2020

  Atenció, Abrera! Des del Casal de Joves vam tornar a obrir les portes el 15 de setembre amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 per oferir nous cursos i tallers presencials. A més, podeu utilitzar els serveis de l’equipament com la sala d'estudi, l'espai de joc o l'aula d'informàtica fent reserva prèvia amb una antelació mínima d’una hora.

 • Cases del carrer Major d'Abrera,de Cal Barnet en amunt, inicis del segle XX

  Tancades les inscripcions de les Jornades Europees de Patrimoni. Moltes gràcies a totes i tots!

  7/10/2020

  Bona acollida de les activitats que hem programat des de l'Ajuntament d'Abrera per aquest pròxim divendres i cap de setmana, amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni. Les inscripcions a les activitats han quedat tancades en completar-se l'aforament previst. Les activitats es duran a terme amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

 • Commemorarem el Dia Internacional de la Nena amb l'espectacle familiar 'La Poció màgica de Blancaneus)

  Inscripcions tancades per l'espectacle infantil amb què commemorarem el Dia Internacional de la Nena

  6/10/2020

  Atenció, famílies abrerenques! Des de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ i des de la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament d'Abrera organitzem un espectacle familiar pel diumenge 11 d'octubre per commemorar el Dia Internacional de la Nena.
  L'activitat serà gratuïta i tindrà lloc al pati de l'Escola Ernest Lluch (Accés per carrer Antonio Machado o Federico García Lorca) a les 12 h del migdia amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Les inscripcions han quedat tancades...

 • Obrim inscripcions per al Taller formatiu online 'Fiscalitat per a associacions'

  Obrim inscripcions per al Taller formatiu online 'Fiscalitat per a associacions'

  25/9/2020

  Atenció, entitats abrerenques! Des de l'Ajuntament organitzem un taller formatiu de 4 hores adreçat a les associacions del municipi, amb el suport de la DIBA Oberta (Diputació de Barcelona). El taller, impartit per FundEsplai, donarà a conèixer a les entitats la normativa de la fiscalitat.

  A causa de les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19, la formació s'impartirà telemàticament els dimarts 27 i el dijous 29 d'octubre. Preneu-nota!

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25