Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 24/07/2024 | 02:49 h

Obrim les inscripcions pel Casal d'Estiu de setembre

16/7/2021

Atenció famílies! Aquest dilluns 19 de juliol obrim en aquesta pàgina web les inscripcions telemàtiques pel Casal d'Estiu de setembre. Un estiu més, des de l'Ajuntament d'Abrera hem posat totes les energies per poder oferir el casal prenent totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19, amb places limitades, control d'aforament, distàncies de seguretat, gel hidroalcohòlic i ús de mascareta.


 

Activitats lúdiques, educatives i esportives

El Casal d'Estiu de setembre  es realitzarà del dimecres 1 de setembre al divendres 10 de setembre de 2021, ambdós inclosos, en horari de 9 h a 13 h, sempre i quan hi hagi una inscripció mínima de 20 infants. El casal es durà a terme a l’escola Ernest Lluch, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19, i té un preu de 34,96 €.

 

El nostre casal és una proposta d’activitats lúdiques, educatives i esportives per a infants nascuts entre l'any 2009 i 2017, ambdós anys inclosos, empadronats, escolaritzats o amb familiars a Abrera. Estem treballant per oferir també al Casal d'Estiu de setembre servei de menjador i acollida.

 

Podeu fer les vostres inscripcions del dilluns 19 de juliol al diumenge 25 de juliol, ambós inclosos, en aquest web municipal.

 

  • Ja podeu realitzar les vostres inscripcions pel casal de setembre fent clic aquí.

 

Casal d'Estiu de setembre

 

 

Més de 200 nens i nenes van començar el dijous 1 de juliol les activitats del Casal d'estiu. El Casal d'Estiu es realitza del dijous 1 de juliol al divendres 30 de juliol de 2021, ambdós dies inclosos, en horari de 09.00 h a 13.00 h a l’escola Ernest Lluch amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.El nostre alcalde, Jesús Naharro, i la regidora d'Infància, Giulia Mirto, van visitar aquest dimarts 13 de juliol el casal, que enguany es desenvolupa a l'escola Ernest Lluch.

 

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies