Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 04:54 h

NOTÍCIES

  • Dscn0511

A Abrera posem el focus contra la violència de gènere!

23/11/2018

Un nombrós grup de veïns i veïnes del nostre municipi han participat en l’elaboració de diversos vídeos que hem realitzat des de l’Ajuntament per manifestar que a Abrera diem NO a la violència. Aquesta setmana commemorem el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el diumenge 25 de novembre.

A causa de la pluja l'acte institucional d'aquesta tarda es realitzarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament (plaça de la Constitució, 1) a partir de les 18 hores. Comptarem amb diverses activitats com la projecció del vídeo "Abrera contra la violència de gènere" amb la participació de veïnes i veïns d’Abrera, i la lectura d'un manifest.

 

La realització del vídeo neix amb la voluntat de traslladar a l’esfera pública la problemàtica que la violència de gènere representa i fer partícip a tota la comunitat local, buscant la implicació i compromís de tots i totes i seguir sembrant la llavor que afavoreixi actituds d’oposició i rebuig total a la violència masclista. Aquests dies previs a l’estrena del vídeo final, estem compartint petits vídeos. Els trobareu sota d'aquest text.

 

També hem il·luminat l’Ajuntament i el Porró amb el color lila característic de la lluita contra aquesta xacra social.

 

L’Ajuntament i diverses entitats del municipi hem organitzat per aquesta setmana un seguit d’activitats en les quals treballem des d’una perspectiva de gènere igualitària la prevenció contra la violència masclista. Consulteu totes les activitats fent clic aquí.

 

També trobareu els vídeos a les nostres xarxes socials: @AbreraInforma a Twitter i @abrerainfo a Instagram!! Segueix-nos!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies