Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 08:06 h
  • Pla Alfa 3 activat el dissabte 1 d'abril de 2023
  • Mapa Pla Alfa 3. Divendres 31 de març de 2023

Aquest diumenge 16 d'abril es durà a terme la Caminada de Primavera d'Abrera

En cas de l'activació del pla Alfa-3 a Montserrat, es farà una caminada pels voltants rurals i forestals del municipi

12/4/2023

Si les circumstàncies climatològiques ho permeten, aquest diumenge 16 d'abril tindrà lloc la Caminada Abrera - Montserrat. Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Abrera s'ha informat les 500 persones inscrites a l'activitat que, en cas d'una nova activació del pla Alfa-3, que tancaria els accessos al Parc Natural de Montserrat per risc d'incendi, la convocatòria es mantindrà fent una caminada alternativa pels voltants rurals i forestals d'Abrera.


Si finalment la caminada alternativa pels voltants d’Abrera es duu a terme, els i les participants s'aproparan a l’entorn natural d'Abrera, a través de camins forestals i rurals. La distància seria similar a la programada fins a Montserrat. 

 

Si finalment la caminada alternativa pels voltants d’Abrera es duu a terme, els i les participants s'aproparan a l’entorn natural d'Abrera a través de camins forestals i rurals. La distància seria similar a la programada fins a Montserrat. 

Projecte Zona de pícnic al polígon Sant Ermengol

Recollida de dorsals

A més, des del Servei d'Esports s'informa que les persones inscrites que no van recollir el seu dorsal per la caminada prevista pel diumenge 2 d'abril passat, poden recollir-lo a la Recepció del Centre Aquàtic Municipal, des d'aquest dimecres 12 al dijous 13 d’abril de 2023, durant l’horari d’atenció al públic, que és de 07.00 a 22.00 hores. En cas que no podeu recollir-lo en aquest període, sempre ho podreu fer el diumenge 16 d’abril de 2023 a partir de les 06.15 hores i fins a les 06.55 hores al hall de la 1a planta del Pavelló Esportiu Municipal, situat al Passeig de l’Església 22. 

 

Així mateix recordar-vos que: 

  • Porteu roba còmode i esportiva, almenys un àpat i aigua suficient per a tota la caminada.
  • Si vau inscriure algun menor d’edat, si no l’heu portada, recordeu portar l’autorització paterna-materna correctament emplenada (veieu pdf fent clic aquí). 

 

 Seguirem informant. Moltes gràcies a tothom!

 

 

XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019

 

 

Més informació, al CAM!

Per a més informació us podeu adreçar al Centre Aquàtic Municipal (CAM) (passeig Estació, 24, Bis) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores). També podeu trucar-nos al T. 93.770.51 00enviar correu electrònic a cam@abrera.cat.

  

 

Abrera amb l'esport!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies