Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 07:36 h
 • agenda esports
 • Competicions esportives 15 i 16.04.23 - AE Abrera local
 • Competicions esportives 15 i 16.04.23 - AE Abrera visitant

  + 9

 • Competicions esportives 15.04.23 - Local
 • Competicions esportives 15.04.23 - Local
 • Competicions esportives 15.04.23 - Visitants
 • Competicions esportives 15.04.23 - Visitants
 • Competicions esportives 16.04.23 - Visitants
 • Festa dels escacs
 • Campionats de Catalunya 2022-2023 Frontenis per Parelles (x3)
 • Futbol Sala
 • banner pilota futbol

Abrera amb l'esport! Consulteu les activitats i les competicions esportives del cap de setmana del dissabte 15 i diumenge 16 d'abril de les entitats abrerenques i també els darrers resultats dels i les esportistes d'Abrera

14/4/2023

A continuació podeu consultar els esdeveniments esportius i el calendari dels partits que han estat facilitats per les entitats esportives. Aquest cap de setmana del dissabte 15 i el diumenge 16 d'abril de 2023, disputaran els seus partits i competicions l'Agrupació Esportiva Abrera, el Club Esportiu Futsal Abrera, el Club Bàsquet Abrera i el Club Frontenis Abrera.

 

També repassem els bons resultats de les parelles de l'Associació Cultural de Ball Pas a Pas a la quarta competició de 2023 de la Federació Catalana de Ball Esportiu, us donem els detalls de la Festa dels Escacs i el 9è Torneig Infantil i Juvenil que organitza l'entitat Escacs Abrera i de la XXII Caminada de Primavera d'Abrera. Preneu nota!


Associació Cultural Ball Pas a Pas

La parella abrerenca de l’Associació Cultural de Ball Pas a Pas, formada per Loli Blanco i Josep Maria Rodríguez, s’ha classificat en primera posició en les modalitats de salsa i bachata en categoria sènior a la quarta prova del circuït de la Federació Catalana de Ball Esportiu que es va celebrar el dijous 6 d’abril passat en el marc del Cambrils Dance Festival, un gran esdeveniment que va comptar també amb proves nacionals i internacionals.

 

Associació Cultural de Ball Pas a Pas - Loli Blanco i Josep Maria Rodríguez 

 

Escacs d'Abrera

El proper dissabte 15 d'abril, tindrà lloc la Festa dels Escacs, 9è Torneig Infantil i Juvenil (Memorial Ricard Barnet). Es disputarà en horari de 16.00 h a 19.00 h a la Casa de Cultura d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17). Hi haurà escacs gegants al carrer, partides improvisades per a tothom i el 9è Torneig infantil i juvenil.

 

Les inscripcions són gratuïtes fins al divendres 14 d'abril, per correu electrònic a escacsabrera@gmail.com o a la Casa de Cultura en horari de 16.30 h a 21.00 h  

 

Festa dels escacs

 

XXII Caminada de Primavera d'Abrera

Aquest proper diumenge 16 d'abril al matí, es realitzarà la XXII Caminada de Primavera Abrera-Montserrat, que va quedar ajornada el passat dissabte 2 d'abril a causa de l'activació del Pla Alfa 3, per alt risc d'incendi a la muntanya de Montserrat. La caminada té un total de 500 persones inscrites, el màxim de places disponibles. Aquesta fita és una de les més destacades al calendari abrerenc, i està organitzada pel Servei d'Esports de l’Ajuntament d’Abrera, amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil d’Abrera, així com el Patronat de la Muntanya de Montserrat. El control de sortida de totes les persones participants serà el mateix diumenge a partir de les 6.15 hores, a la 1a planta del Pavelló Esportiu Municipal (pg. de l’Estació, 24), i es tancarà 5 minuts abans de donar la sortida a les 7.00 hores. El dorsal és personal i intransferible i serà obligatori presentar algun document que acrediti la identitat del participant per recollir-lo. A totes les persones participants se’ls hi farà entrega d’una ampolla d’aigua a la sortida.

 

Hi haurà tres controls de pas situats a l’inici del Camí Vell o Camí de les Bateries, a la cruïlla de Sant Joan i a la cruïlla de Sant Miquel. A més, hi haurà un control d’arribada davant de l’estació del cremallera de Montserrat. Aquest últim control s’obrirà a les 10.00 hores. A tenir en compte que tant al control de Sant Miquel com al d’arribada es demanarà el número de dorsal.

 

Des del Servei d’Esports recordem que la Caminada de Primavera Abrera-Montserrat no és una cursa ni una competició, per la qual cosa no hi ha ni categories ni classificacions. També aconsellem portar calçat i roba adient, un àpat com a mínim, i aigua suficient per a tota la caminada. Us recomanem anar sempre en grup, respectar el vostre entorn i no embrutar, portant una bossa per posar-hi i emportar-vos les vostres deixalles.

 

La caminada finalitzarà en arribar a Montserrat i la tornada és lliure. Per si és del vostre interès, us informem dels horaris i preus de l’Aeri, el Cremallera i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC):

 • Aeri: De 9.40 h a 19 h. Preu: 8,60 €.
 • Cremallera: Cada hora i 15 minuts, sortides fins a l’estació dels FGC “Monistrol de Montserrat”. Preu: 6,90 €.
 • FGC: Sortides des de Monistrol cada hora i 41 minuts i des de l’aeri cada hora i 45 minuts. Preu (2 zones per arribar a Abrera): 3,40 €.

 

Podeu consultar la normativa fent clic aquí.

 

Més de 300 persones participen a la 21a edició de la Caminada de Primavera Abrera-Montserrat. Moltes gràcies a tothom!

 

Agrupació Esportiva Abrera

A CASA

 

 Competicions esportives 15 i 16.04.23 - AE Abrera local

 

A FORA

Competicions esportives 15 i 16.04.23 - AE Abrera visitant

 

Podeu veure totes les fotografies de les competicions de l'Agrupació Espotiva Abrera al seu perfil d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí.

  

 

Club Bàsquet Abrera                                                     

LOCAL 

 Competicions esportives 15.04.23 - Local

Competicions esportives 15.04.23 - Local

 

 

VISITANT

 

Competicions esportives 15.04.23 - Visitants

Competicions esportives 15.04.23 - Visitants

Competicions esportives 16.04.23 - Visitants 

                                                                                 

Podeu consultar tota l'actualtiat del Club Basquet Abrera al seu perfil d'Instagram fent clic aquí.  

 

 

Club Frontenis Abrera 

 

 

RESULTATS FRONTENNIS

 

Club Esportiu Futsal Abrera

El Club Esportiu Abrera FUTSAL presenta la temporada amb animació i espectacle! 

Podeu consultar el detall de tots els resultats i veure totes les fotografies de les competicions del Club Esportiu Futsal Abrera al seu perfil d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí

 

 

Club d'Atletisme d'Abrera

El Club Atletisme d’Abrera obre les preinscripcions per les diferents escoles d’atletisme 

 

Podeu consultar tota la informació de l'entitat al perfil d’Instragram del Club d’Atletisme d’Abrera fent clic aquí.

 

 

Abrera Club Ciclista

Per estar informats de les activitats que realitza l'Abrera Club Ciclista podeu consultar el seu perfil d'Instagram fent clic aquí.

 

Abrera amb l'esport! Èxit de participació en la 2a Cursa Vila d'Abrera, organitzada per l'Abrera Club Ciclista

 

 

Abrera Gimnàstic Club

Podeu consultar el detall de tots els resultats, les informacions més destacades del club i veure totes les fotografies de les competicions de l'Abrera Gimnàstic Club al seu perfil d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí.

 

Abrera Gimnàstic Club (2).jpeg
 

Abrera, amb l'esport!  Donem suport a les nostres entitats esportives!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies