Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 14/06/2024 | 01:16 h
  • RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

Siguem cívics i mantinguem el nostre entorn net i agradable per a tothom! El proper dijous 10 de novembre al matí tindrà lloc una nova recollida de voluminosos i andròmines

8/11/2022

Des de l'Ajuntament d'Abrera fem una crida al civisme i demanem a la ciutadania que segueixi les nostres recomanacions i que NO ES DEIXIN AL CARRER VOLUMINOSOS, TRASTOS VELLS I ANDRÒMINES. D'aquesta manera, mantindrem la via pública neta i lliure d'obstacles. Per aquest motiu, continuem oferint totes les setmanes, els dijous, el servei de recollida de voluminosos, trastos vells i andròmines per tal que les nostres veïnes i els nostres veïns puguin despendre's dels mobles vells que ja no utiitza.


Així, el proper dijous 10 de novembre a primera hora del matí el servei de recollida de voluminosos i trastos vells del nostre municipi passarà a recollir els mobles vells que ja no en fan servei a la ciutadania abrerenca. En primera instància, aquest tipus de residus s’han de dur a la Deixalleria Municipal i, en cas de no poder portar-los, els podeu deixar al costat del contenidors només de forma puntual i en petites quantitats.

 

A partir dels dimecres al vespre i fins a primera hora del matí dels dijous, podeu deixar les andròmines davant de casa vostra (o al costat dels contenidors d'escombraries) sense obstaculitzar el pas i l’empresa encarregada de la seva gestió passarà a recollir-les. Podeu avisar enviant un email a voluminosos@abrera.cat, explicant la tipologia i ubicació.

 

El proper dijous 1o de novembre, a primera hora del matí, el servei de recollida de voluminosos i trastos vells del nostre municipi passarà a recollir els mobles i trastos vells, que el veïnat abrerenc ja no utilitza

 

Reciclatge de mobles vells

 

 

La Deixalleria Municipal, sempre al servei de la ciutadania!

Fora d’aquests dies sempre podeu portar les andròmines a la Deixalleria Municipal, ubicada al carrer de Sant Ermengol, 15, al Polígon Industrial Sant Ermengol, en el seu horari habitual: dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h, també durant els mesos d'estiu. En aquest equipament municipal es realitza una recollida selectiva de residus per la seva posterior valorització, tractament i recuperació i acull les fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

 

Llençar els residus fora dels llocs que l’Ajuntament ha previst per dipositar-los o fora dels dies que pertoca és considerat com una falta greu per l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana i serà sancionat amb multes de 300 a 600 €

 

Des de l'Ajuntament volem fer una crida al civisme per tal d’evitar l'abocament d'andròmines i residus per mantenir un entorn net i agradable per a tothom, respectuós amb el medi ambient!

Deixalleria Municipal

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies