Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 02:04 h

Més de 200 persones gaudeixen de l'espectacle 'Elmer, l’elefant de colors' a la Sala Municipal d'Abrera. Gràcies, famílies!

16/3/2022

La Xarxa d'Espectacles d'Abrera, en col·laboració amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera, va oferir l'espectacle familiar “Elmer, l’elefant de colors”, el diumenge 13 de març passat a les 12 h a la nostra Sala Municipal (c. de Casamada, 12). La representació va comptar amb gran èxit d'assistència per part de les famílies abrerenques, però també d'arreu, que van omplir de gom a gom la sala, amb més de 200 butaques ocupades. Gràcies Abrera!


La Sala Municipal va acollir diumenge 13 de març passat l’espectacle “Elmer, l’elefant de colors", un espectacle familiar per a nenes i nens i les seves famílies. La representació va comptar amb gran èxit d'assistència de famílies del nostre municipi i de la comarca, amb més de 200 persones, que van decidir gaudir d’una nova proposta cultural de La Xarxa amb la canalla, amb totes les mesures preventives davant la Covid-19. 

 

Gaudim de l'espectacle 'Elmer, l’elefant de colors' a la Sala Municipal d'Abrera. Gràcies, famílies!

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera col·laborem amb La Xarxa per oferir una programació familiar estable a Abrera i treballem perquè els i les nostres infants aprenguin i gaudeixin amb les arts escèniques.

La propera representació serà el diumenge 3 d'abril, amb l'obra "Hamelí" de la companyia Xip-Xap, programada abans de l'esclat de la pandèmia de la Covid-19, i ara tornada a reprogramar al nostre municipi. La venda d'entrades s'obrirà el proper dilluns 28 d'abril a la pàgina web de La Xarxa habilitada per a aquesta venda (feu click aquí) o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Si voleu més informació dels espectacles de La Xarxa, també us podeu posar en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic laxarxa.abrera@gmail.com o seguir-los al seu Facebook.

 

Gràcies, Abrera!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies