Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 24/07/2024 | 02:04 h

Instal·lem una nova àrea de joc infantil en el parc de Sant Hilari, que havia patit un atac vandàlic. Siguem cívics i cuidem el nostre entorn!

17/3/2022

Els serveis tècnics de l'Ajuntament d'Abrera han detectat un nou atac vandàlic en l'espai públic del nostre municipi, amb el trencament d'una zona de joc infantil del parc de Sant Hilari del nostre municipi. Des de l'Ajuntament hem instal·lat un nova àrea de joc infantil de fusta, amb paviment de cautxú. Des del consistori fem una crida al civisme per tal d’evitar aquestes accions al nostre municipi per mantenir un entorn òptim i cívic per a tothom.

 


Els actes vandàlics són una degradació del nostre entorn i la seva reparació implica un cost econòmic que assumim totes les veïnes i veïns del municipi.  L'ordenança de divisme i convivència ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera prohibeix les conductes vandàliques, agressives o negligents en l’ús del mobiliari urbà que generin situacions de risc o perill per a la salut i la integritat física de les persones.

 • Consulteu l'ordenança de divisme i convivència ciutadana fent clic aquí.


  Instal·lem una nova àrea de joc infantil en el parc de Sant Hilari, que havia patit un atac vandàlic. Siguem cívics i cuidem el nostre entorn!


Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i condemnem aquest tipus d'accions. Aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la nostra identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà l'habitual.

 

Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i condemnem aquest tipus d'accions. Aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la nostra identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà l'habitual. Tenim un poble àmpliament cívic i respectuós.



Millorem els nostres parcs urbans

A més, s'han reparat dues molles del parc de Sant Hilari i gronxadors del parc de Les Banderes, al barri de Les Carpes, que s'havien fet malbé pel pas del temps. Amb aquests treballs afavorim la proximitat dels jocs als infants i promovem l’esbarjo a l’aire lliure en unes instal·lacions més còmodes, segures i afables amb el nostre entorn.

Gronxadors al Parc de Les Banderes. Barri de Les Carpes

 

 

L'ús continuat de les zones de joc, les inclemències del temps i, a vegades el vandalisme, provoquen el deteriorament dels espais de joc infantil. Per aquest motiu, realitzem millores de renovació de jocs infantils, paviments, camins, tanques, murs de contenció de terres i mobiliari urbà dels parcs infantils d'Abrera.

 

Afavorim la proximitat dels jocs als infants i promovem l’esbarjo a l’aire lliure en unes instal·lacions més còmodes, segures i afables amb el nostre entorn, i convidem les nostres famílies a gaudir dels nostres parcs. També fem una crida al civisme per continuar tenint un poble àmpliament cívic i respectuós. 

Així mateix recordem que l'ús correcte dels equipaments és responsabilitat dels adults que acompanyen els infants i que els parcs infantils són espais lliures de fum. I fem una crida al civisme per continuar tenint un poble àmpliament cívic i respectuós

Des de l'Ajuntament continuem treballant en el manteniment i la millora de tots els nostres parcs, i convidem les nostres famílies a gaudir-los amb respecte. Entre tots i totes, cuidem dels nostres parcs!

 

A Abrera apostem pel civisme i la convivència ciutadana!

 


Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies