Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 19:48 h

Èxit de participació de la plantada popular d'arbres a la zona de Can Morral del Riu. Moltes gràcies a tothom!

18/1/2022

A Abrera cuidem el nostre entorn natural! La convocatòria de plantada d’arbres de l’Ajuntament d’Abrera a Can Morral del Riu, que va tenir lloc el dissabte 15 de gener al matí, va tenir una excel·lent acollida de la ciutadania. Es van plantar prop de 200 alzines (Quercus ilex), una espècie autòctona típica de la nostra comarca, el Baix Llobregat. Moltes gràcies a tothom per la participació!


L'activitat es va dur a terme seguint les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.  Així, es van organitzar petits grups familiars que s’encarregaven de plantar els arbrets en cada lloc. La canalla s’ho va passar d’allò més bé i, amb les eines que van portar de casa van aprendre com plantar i cuidar d’aquest tipus d’arbre.

Aquesta plantada és part de les tasques de restauració ambiental que hem engegat des de la Regidoria de Medi Ambient del nostre Ajuntament a la zona verda situada al costat del carrer de la Pagesia de Sant Hilari, que va quedar malmesa pel temporal Glòria, a començaments de 2020.


Amb la plantada de prop de 200 alzines afavorim la regeneració natural de la zona de Can Morral del riu, que es va veure afectada per les ventades del temporal Glòria a finals de gener de l'any 2020

 

Altres accions de restauració que ens van portar a terme en aquesta àrea inclouen la retirada de deixalles i petits abocaments i la instal·lació de caixes niu per a ocells i hotels per a abelles solitàries.

Enguany des de la Regidoria de Medi Ambient volem portar a terme altres activitats de plantades d’arbres autòctons als entorns urbans, amb la participació de les veïnes i els veïns del nostre municipi. Amb aquestes accions es pretén crear entorns naturals més agradables i més adaptats als efectes del canvi climàtic.

 

Èxit de participació de la plantada popular d'arbres a la zona de Can Morral del Riu, el dissabte 15 de gener al matí

  

 

Abrera amb el Medi Ambient! Entre totes i tots, cuidem el nostre entorn natural!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies