Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 13/04/2024 | 04:59 h
 • L’Associació Naturalista d’Abrera, ANDA, organitza el Concurs de Fotografia Tardor 2021

L’Associació Naturalista d’Abrera, ANDA, organitza el Concurs de Fotografia Tardor 2021

16/12/2021

L’Associació Naturalista ANDA amb la col·laboració de la Llibreria Figaflor d’Abrera (c/ Rafael Casanovas, 3) organitza un nou concurs de fotografies amb la temàtica “Animals als espais naturals d’Abrera”. Podeu enviar les vostres fotografies per correu electrònic fins al dilluns 20 de desembre de 2021. Tot seguit us detallem tota la informacióper participar-hi. Preneu nota!


Us agrada la fotografia? Voleu participar en un concurs? Consulteu seguidament els requisits per participar en el Concurs de Fotografia Tardor 2021 organitzat per l’Associació Naturalista d’Abrera, ANDA:

 

Requisits:

 • Ha de ser una fotografia feta a Abrera durant la tardor del 2021.
 • Ha d’aparèixer almenys un animal (des d’insectes a animals de companyia).
 • La fotografia ha d’anar acompanyada d’un títol i una breu descripció.
 • El format és lliure.

Per participar cal enviar les fotografies amb els requisits bàsics a comunicació.anda@gmail.com


Veure la diversitat de fauna que hi ha a Abrera

Es tracta del segon concurs de fotografies que organitza l’Associació Naturalista ANDA, després que el mes de juliol passat presentessin el “Concurs de fotografia Estiu 2021”.  La voluntat de l’entitat és “veure els diferents canvis que passen a l’entorn natural d’Abrera al llarg de les quatre estacions de l’any”. Per tant, si tot va bé, el cicle continuarà a l’hivern i a la primavera, això sí, amb temàtiques variades.

Tres guanyadors/es i tres premis sorpresa

El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer a finals del mes de gener, després de les vacances nadalenques. Hi haurà tres premis diferents pels tres guanyador/es. Per la seva banda, l’organització no ha volgut desvetllar de què estan dotats els premis per mantenir la sorpresa. A més a més, totes les fotografies participants seran exposades a la Llibreria Figaflor (c. Rafael Casanovas, 3) i, posteriorment, en un dels locals de l’Associació Naturalista ANDA.

Es valorarà l’estètica i la tècnica

Un jurat format per voluntaris i voluntàries de l’Associació Naturalista ANDA puntuarà les fotografies participants. Per fer-ho, valoraran en un 70% l’estètica de la fotografia i en un 30% restant, la tècnica

 

Cristina Bernal, membre d'ANDA, ha explicat que des de l'entitat van "començar amb el concurs per veure els diferents canvis que passen a l’entorn natural d’Abrera al llarg de les quatre estacions de l’any. I per fer-ho una mica diferent o més creatiu cada estació és una temàtica diferent. Vam començar amb el concurs d’estiu on la temàtica eren espais naturals o de denúncia mediambiental. Per aquest concurs la temàtica és d’animals a la natura (pot ser una fotografia del teu propi gos passejant per un dels boscs d’Abrera o porcs senglars que vegis...). I ha de ser d’aquesta tardor i dels espais naturals d’Abrera”.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies