Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 07:33 h
 • Concurs d'Aparadors

Tens una botiga al nostre municipi? Participa al XI Concurs d’Aparadors Nadalencs d'Abrera!

Entre totes i tots, fem que el Nadal sigui una festa en els establiments comercials del nostre comerç!

18/11/2021

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa en els establiments del nostre municipi, des de l’Ajuntament d’Abrera organitzem un any més el concurs d’aparadors nadalencs. La temàtica serà la festivitat nadalenca.

 

Les botigues o establiments de serveis a Abrera que tinguin aparador i vulguin participar-hi tenen fins el dimarts 30 de novembre inclós per fer la seva inscripció. Les votacions populars i la valoració del jurat es durà a terme del dimarts 7 al diumenge 19 de desembre. A continuació us expliquem tots els detalls del XI Concurs d'Aparadors Nadalencs d'Abrera!


Pot participar qualsevol comerç d'Abrera amb aparador físic nadalenc. Els comerços participants seran anunciats en els nostres canals de comunicació (web, ràdio i xarxes socials). Així mateix, rebran un distintiu que hauran de col·locar en els aparadors mentre duri el concurs.

Per participar, es requerirà l’aportació d’un val de compra en el mateix negoci de com a mínim 5 euros. La totalitat dels vals seran sortejats en un únic lot entre les persones que hagin participat en les votacions del premi popular del XI Concurs d’Aparadors Nadalencs 2021.

 

Fins dimarts 30 de novembre inclós està obert el termini d'inscripció perquè els comerços i establiments de serveis d'Abrera amb aparador participin al XI Concurs d'Aparadors de Nadal! Entre totes i tots fem que el Nadal sigui una festa al nostre comerç!

  

La inscripció es formalitzarà omplint una fitxa que podeu trobar en aquesta pàgina web (fent clic aquí) i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina, i que s’haurà de lliurar a les nostres oficines de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, presencialment fins al dimarts 30 de novembre de 2021, inclòs.

 

Ens trobareu a la 1a planta del Mercat Municipal d'Abrera, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. Per a més informació podeu trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

 

Comptarem amb un jurat especialitzat i una votació popular, a la qual es podrà participar aportant un val de compra en el mateix negoci de com a mínim 5 euros

 

El jurat passarà a valorar els aparadors participants entre el dimarts 7 de desembre i el diumenge 19 de desembre de 2021. Estarà format per la presidència, la secretaria i almenys un/a vocal:

 • Una persona decoradora i/o interiorista professional, en qualitat de presidenta.
 • Una tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, en qualitat de secretària.
 • Un tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Abrera, en qualitat de vocal.
 • Una persona representant de l’Associació d´Empresaris i Comerciants d´Abrera que no participi, en qualitat de vocal.
 • Una persona representant de la Comunitat de Propietaris de Concessions Administratives del Mercat Municipal que no participi, en qualitat de vocal.
 • Una persona representant de la Comunitat de Propietaris de Montserrat Centre Abrera que no participi,  com a vocal.

 

Des del dimarts 7 de desembre fins al diumenge 19 de desembre de 2021 (ambdós dies inclosos), es podrà participar a la votació popular amb els codis que acilitarà cada botiga entre els seus clients. Sortejarem un lot de vals de compra cedits pels comerços que participin al concurs!

 

Les veïnes i veïns d'Abrera podran votar en aquesta pàgina web, des del dimarts 7 de desembre fins al diumenge 19 de desembre de 2021 (amdós dies inclosos), amb el codi que facilitarà cada botiga participant entre els seus clients. Entre tots els votants es sortejarà un lot de vals de compra cedits pels comerços participants en el concurs.

Només es podrà votar una única vegada, a un únic aparador i amb únic codi. Si es comprova que hi ha un incompliment d’aquestes condicions, el vot quedarà invalidat i el participant quedarà exclòs del sorteig.

 

 

Valoració del jurat

El jurat puntuarà els aparadors segons l'originalitat, la creativitat i la innovació, la qualitat artística, la utilització de materials propis de l’activitat., l’ús de materials reciclats i respectuosos amb el medi ambient.i l'adequació a la temàtica festiva.

Cada membre del jurat valorarà de 0 a 10 punts cadascun dels criteris per a cadascun dels aparadors participants:

 • L’aparador amb més votació global serà el guanyador.
 • El millor aparador, segons el criteri d’utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats, tindrà un premi especial.
 • El premi popular serà el més votat entre els ciutadans que hagin participat en la votació telemàtica. 

El veredicte del jurat es farà públic el divendres 24 de desembre de 2021. Des de l’Ajuntament d’Abrera farem difusió del resultat del concurs en els nostres canals d'informació municipals. A més, l’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, reconeixeran en un acte públic els premis als comerços guanyadors i es donarà el lot de vals de compra a la persona participant en la votació popular agraciada en el sorteig.

 

Premis del XI Concurs d'Aparadors de Nadal 2021

 • Millor aparador: 300 euros i publicitat a l’emissora municipal.
 • Premi especial al millor aparador en la modalitat de reciclatge: 200 euros i publicitat a l’emissora municipal.
 • Premi popular: Publicitat a l’emissora municipal.

 

 

 

Per a més informació:

 

En nostre horari d'atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. Podeu adreçar-vos directament al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera a través dels següents canals:

 • Presencialment a la 1ª planta del Mercat Municipal (carrer de Martorell, 20),
 • Trucant al T. 93 770 01 02 
 • A través del correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat 

 

Entre totes i tots, fem que el Nadal sigui una festa en els establiments comercials del nostre municipi!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies