Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 10:24 h
 • Treballem en la instal·lació de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al nostre municipi
 • Treballem en la instal·lació de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al nostre municipi
 • Treballem en la instal·lació de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al nostre municipi

  + 1

 • Treballem en la instal·lació de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al nostre municipi

Treballem en la instal·lació de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al nostre municipi

Ens reunim amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per conèixer el sistema de recàrregues

24/9/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera apostem per les energies respectuoses amb el medi ambient! Per fomentar l'ús del vehicle elèctric, estem treballant en la implantació de diversos punts de recàrrega al nostre municipi. El nostre alcalde, Jesús Naharro, el gerent de l'Ajuntament, Ferran Alberdi, i el tècnic municipal, Jordi Bascuñana, es van reunir amb responsables de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per conèixer el sistema de recàrregues de l'ens metropolità i les iniciatives per impulsar la mobilitat elèctrica.


 Per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ens vam reunir amb Joan M. Bigas, director de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat; Carles Conill, director de Serveis de Mobilitat Sostenible; Diego Fernández, director de Serveis de Gestió i Administració del Transport; Rossend Bosch, responsable de projectes de Mobilitat Sostenible i Sònia Valero, tècnica de l'AMB.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ens ha ofert suport tècnic, basant-se en la seva experiència, per la instal·lació a Abrera de diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics, anomenats electrolineres. Cada electrolinera consta d'un o de diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha explicat que "a Abrera apostem per una mobilitat eficient i sostenible, respectuosa amb el medi ambient. Amb la instal·lació de punts de recàrrega afavorim la mobilitat elèctrica i facilitem l'ús del vehicle elèctric. Prenem les millors decisions per al nostre futur".

 

En l'aposta pels vehicles ecològics per reduir l'impacte ambiental, des de l'Ajuntament hem adquirit els darrers anys vehicles híbrids i elèctrics per a la Brigada Municipal, Policia Local, Protecció Civil, departament d'Esports, Urbanisme i Protocol.

 • Consulteu les accions, projectes i eines orientades a potenciar la mobilitat sostenible al territori metropolità al web de l'AMB fent clic aquí.

 

A Abrera apostem per una mobilitat eficient i sostenible, respectuosa amb el medi ambient. Amb la instal·lació de punts de recàrrega afavorim la mobilitat elèctrica i facilitem l'ús del vehicle elèctric

 

Millora de la qualitat de l'aire

La implantació del vehicle elèctric suposa múltiples avantatges per al desenvolupament de la mobilitat sostenible: permet la integració de les energies renovables en un sector que depèn bàsicament dels derivats del petroli, es millora la qualitat de l’aire als municipis i ciutats, es redueix l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, i permet un nou posicionament de la indústria de l’automòbil.

 • Més informació sobre els vehicles elèctrics al web de l'Institut Català d'Energia fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 

 

 

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies