Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 21:21 h
 • Serveis Informatius Ràdio Abrera Óscar Navarro i Anabel Gómez
 • Fórmula Matí Ràdio Abrera Jordi Quintana
 • La Música i Tu Ràdio Abrera Gemma Vilallonga

  + 1

 • El Top Ràdio Abrera Jordi Bosquet

Ràdio Abrera enceta avui dimecres 1 de setembre, la seva nova temporada 2021-22!

Sintonitza Ràdio Abrera al 107.9 fm, a radioabrera.cat i amb l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils

1/9/2021

Avui dimecres 1 de setembre a Ràdio Abrera s'enceta la nova temporada 2021-22 amb tota la informació i la millor programació musical! Es continuarà prioritzant la informació a través dels Butlletins Abrera Informació, cada hora de dilluns a divendres de les 8 h del matí a les 20 h de la tarda amb l'Óscar Navarro i l'Anabel Gómez al capdavant, i durant el cap de setmana a través del Resum de la Setmana amb tota la informació municipal de la setmana i a l'Agenda, amb el repàs a les activitats culturals. 

 

De dilluns a divendres de 8 h a 13 h tornarà a antena el programa  “Fórmula Matí” amb Jordi Quintana, seguit de 13 h a 16 h de “La Música i Tu” amb la Gemma Vilallonga i de 16 h a 19 h Jordi Bosquet continuarà al capdavant de “El Top”.


Nova temporada 2021-2022 de Ràdio Abrera, a partir de demà dimecres 1 de setembre!

 

El dimecres 1 de setembre torna a la graella de Ràdio Abrera la programació habitual per la temporada 2021-2022:

 • De dilluns a divendres de 8 h a 13 h tornarà a antena el programa  “Fórmula Matí” amb Jordi Quintana amb cinc hores de música en espanyol i català, i posant-nos al dia de tot el que passa arreu amb el seguiment puntual de l’actualitat.
 • De dilluns a divendres de 13 h a 16 h tornarem a viure uns migdies diferents  “La Música i Tu” i la Gemma Vilallonga, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals. 
 • De 16 h a 19 h Jordi Bosquet continuarà al capdavant de “El Top” amb el repàs dels temes que més sonen al panorama musical nacional i internacional i els seus “flashbacks”.

 

Ràdio Abrera enceta des d'avui dimecres 1 de setembre, la seva nova temporada 2021-22!

 

Tota la informació, al teu abast!

En la nova temporada es continuarà prioritzant, la informació a través dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb l'Óscar Navarro i l'Anabel Gómez:

 • Butlletins “Abrera Informació”, cada hora de dilluns a divendres de les 8.04 h del matí a les 20.04 h de la tarda, després dels "Butlletins en Xarxa", amb tota l'actualitat local i comarcal.
 • "Resum de la Setmana" dissabtes i diumenges a les 14 h i a les 21 h amb les notícies més destacades de la setmana a Abrera en forma de titulars.
 • "L'Agenda", cada hora dissabtes i diumenges de les 8 h del matí a les 20 h de la tarda, després dels "Butlletins en Xarxa", amb el repàs a les activitats culturals programades durant els caps de setmana. 
 • I les principals informacions d'Abrera també les podeu consultar a la Secció de Notícies d'aquesta pàgina web fent clic aquí

 

 Sintonitza'ns! 

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar la programació d'estiu a la web de Ràdio Abrera a la secció de “Programació”.

 

Ràdio Abrera enceta des d'avui dimecres 1 de setembre, la seva nova temporada 2021-22!

 

 

Cloem la temporada d'estiu, des de la Piscina Municipal! 

El segon dia de la Ràdio a la piscina va tenir lloc el dilluns 30 d'agost, amb l'emissió del programa "Viu l'Estiu" de Ràdio Abrera conduït per la Gemma Vilallonga, que va comptar amb la col·laboració de l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras d'Abrera, que en aquesta ocasió ens van oferir una masterclass de ioga a càrrec de la professora de l'entitat Isabel Giraldo. Les persones participants van poder conèixer, relaxar-se i familiaritzar-se amb aquesta disciplina en un entorn lúdic i a l'aire lliure, a la zona de gespa de la Piscina Municipal d'Estiu. 

 

Anteriorment, el dilluns 26 de juliol, l'emissió del programa "El Top" de Ràdio Abrera, conduït per Jordi Bosquet, es va fer en directe des del recinte de la Piscina Municipal d'Estiu en el seu horari habitual de 16 h a 19 h. En aquesta ocasió va comptar amb la col·laboració de l'equip de "Big Friday" i de l'entitat abrerenca Vive y Baila. En primer lloc, els/les integrants més menuts/des van oferir una petita exhibició de zumba davant el vas de la piscina infantil, amb tres coreografies. I seguidament Vive y Baila va oferir una divertida i animada masterclass a la gespa de la zona de davant del picnic. 

 

A més, un estiu més, totes les usuàries i tots els usuaris de l'equipament han pogut gaudir amb música, jocs, ball, animació i activitats i emportar-se marxandatge de la nostra emissora! Gràcies, Abrera!

Clouem la temporada d'estiu, des de la Piscina Municipal!

 

 

Ràdio Abrera t'acompanya durant tot l'any amb la millor música i tota la informació! Sintonit-za-la!

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies