Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 17/07/2024 | 11:51 h
 • Ampliació de la zona de cal·listènia al parc de l'Estació
 • Millora dels 3 parcs de La Florida
 • Remodelació de la pista i entorn del parc de Sant Hilari

  + 2

 • Millora de la zona del parc de Sant Ermengol i Torrent Gran
 • Creació d'una nova zona de jocs al parc de Can Morral

També durant l'estiu treballem en el manteniment i millora dels nostres parcs i jardins municipals

13/8/2021

Des de l’Ajuntament d’Abrera continuem durant els mesos d'estiu, amb els treballs de millora i manteniment dels parcs i jardins del nostre municipi. Els operaris de la nostra Brigada Municipal i de l'empresa Eulen, executen les tasques adients per mantenir i millorar la qualitat de l'entorn públic abrerenc.

 

Abrera compta amb gran quantitat d'espais verds i enjardinats, que suposen una garantia de la qualitat urbana en l’espai d’ús ciutadà.


El nostre municipi compta amb dos tipus d'espais verds: parcs i zones verdes. Els parcs són d'ús i gaudi de la ciutadania, amb zones d'esbarjo infantil i bancs (Parc de Can Moral, Parc de Walt Disney, Plaça de Pau Casals, Plaça Rafael Casanova...), parcs paisatgístics (entorn de l'entrada a la carretera C-55, la gespa de la Plaça de Rafael Casanova) i parcs mixtos, que combinen els valors paisatgístics i el sentit pràctic d’ús quotidià (Parc de l'Estació).

 

Podeu consultar el llistat complet de parcs i places d'Abrera fent clic aquí o al final d'aquesta pàgina. 

 

Parc Walt Disney

 

A Abrera comptem amb dos tipus d'espais verds: parcs i zones verdes. Els parcs són d'ús i gaudi de la ciutadania, amb zones d'esbarjo infantil i bancs, parcs paisatgístics i parcs mixtes, que combinen  els valors paisatgístics i el sentit pràctic d’ús quotidià

D'altra banda, la utilitat de les zones verdes és “cosir” visualment espais aparentment dissonants. Per exemple, poden ser talussos, rotondes, franges, i tenen una vessant més ornamental. També poden servir per finalitzar espais de manera visualment agradable i ajudar a la integració paisatgística de l’entorn urbà (rotonda del Rebato, rotonda de Can Morral).

 

 

Abrera - Rontonda del Porró

 

Espais vers per gaudir entre totes i tots!

A banda de comptar amb un entorn natural privilegiat, el nostre municipi disposa també d'un tramat de parcs i jardins que fan que la taca verda sobre el mapa sigui notable. Aquests espais formen part del paisatge urbà d'Abrera i compten amb vegetació, mobiliari urbà i jocs infantils que conviden al passeig i el descans.

 

 

En total, des de l'Ajuntament d'Abrera, gestionem el manteniment i millora de 34 parcs i jardins municipals

En total, des de la regidoria d'Espai públic de l'Ajuntament d'Abrera, gestionem el manteniment i millora de 34 parcs i jardins municipals. Així, durant els mesos d'estiu continuem treballant en aquestes tasques de posada a punt dels parcs i jardins municipals, per tal de continuar gaudint del nostre espai públic i entorn natural. 

 

 

Tasques de neteja i desinfecció en els parcs infantils durant la pandèmia de la Covid-19

El nostre municipi va entrar en la fase de represa o "nova normalitat" el 19 de juny de 2020. Una de les mesures implantades en aquest nova etapa va ser l'aixecament de diverses restriccions, com el tancament dels parcs infantils. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d'Abrera vam realitzar en aquests espais tasques de neteja i desinfecció de tots els jocs infantils i mobiliari urbà més proper.

 

Realitzem tasques de neteja i desinfecció dels parcs infantils del municipi

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies