Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 08:19 h
  • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
  • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

El CAM d'Abrera tancarà a l’agost, per vacances d'estiu, i continuem treballant en les novetats de cara a la nova temporada!

La Piscina Municipal d'Estiu continuarà operativa fins al diumenge 12 de setembre inclòs

27/7/2021

El Centre Aquàtic Municipal (CAM) romandrà tancat des del diumenge 1 d’agost al dimarts 31 d’agost de 2021 (ambdós dies inclosos). Així mateix, recordem que durant aquest període i tota la temporada d’obertura de la nostra Piscina Municipal d’Estiu, les persones abonades al CAM poden accedir a aquesta instal·lació utilitzant el mateix carnet del CAM.


Així, durant el mes d'agost, el nostre Centre Aquàtic Municipal romandrà tancat per vacances d'estiu, des del diumenge 1 al dimarts 31 d’agost (ambdós dies inclosos). Qualsevol gestió administrativa que es vulgui realitzar i que encara tingui vigència durant el mes d’agost, es podrà dur a terme a la Recepció del CAM, excepcionalment, durant el dimarts 31 d’agost de 2021 de 09.30 h a 13.30 h i des del dimecres 1 al dilluns 6 de setembre de 2021 i també a través del email cam@abrera.cat.

 

Malgrat aquest tancament, continuem treballant en la graella d’activitats del CAM que estarà vigent a partir del mes de setembre de 2021 i que podeu consultar clicant aquí o al final d'aquesta pàgina.  D'altra banda, podeu consultar la informació i normativa complementària de funcionament del CAM per la Covid-19 que entrarà en vigor a partir de setembre de 2021, on la principal novetat és que es podran realitzar dues reserves per espai en comptes d’una com està contemplat actualment, en castellà i català, o al final d'aquesta pàgina.

 

Us recordem que, per realitzar qualsevol tràmit, ho podeu fer presencialment al CAM (passeig Estació, 24, Bis) o enviant correu electrònic a cam@abrera.cat contemplant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu. Per a qualsevol dubte o consulta, també podeu contactar per telèfon trucant al T. 93 770 51 00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

 

Inscripcions obertes per als cursets de natació del CAM! 

Les inscripcions per als cursets de natació al CAM del curs 2021-2022 es van obrir a tothom el dijous 22 de juliol passat. L'activitat començarà al setembre i tindrà lloc al Centre Aquàtic Municipal (ps. de l'Estació, 24, Bis) totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Abans, el dilluns 12 de juliol vam obrir el procés d’inscripció per a les activitats per als infants i joves que estaven inscrits la temporada anterior fins al mes de juny de 2021. 

 

Cursets de natació. CAM

 

 

Obertes les inscripcions per a les activitats d’Educació Física Infantil, Presportiva i Taekwondo 

El procés d’inscripció per a aquestes activitats es va obrir a tothom el dijous 22 de juliol de 2021. L'activitat començarà al setembre i tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal (ps. de l'Església, 22), amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. El divendres 9 de juliol vam obrir el procés d’inscripció per a les activitats d’Educació Física Infantil, Presportiva i Taekwondo per als infants, joves i adults que estaven inscrits la temporada anterior fins al mes de juny de 2021. 

 

Si teniu qualsevol dubte, truqueu al T. 93 770 51 00 de dilluns a divendres de 07.00 h a 22.00 h, dissabtes de 09.00 h a 20.00 h i diumenges de 10.00 h a 14.00 h. També podeu enviar un mail a cam@abrera.cat

 

 

Acgtivitats esportives al Pavelló Esportiu Municipal

 

A l'estiu, a Abrera gaudim de l'esport! 

 

Des del dijous 1 al divendres 30 de juliol (ambdós dies inclosos) podeu gaudir de l'esport i el bon ritme de les sessions d'Aeròbic a la fresca al pati de l'Escola Ernest Lluch. L'activitat es realitza de dilluns a divendres de 20 h a 21 h i no cal inscripció prèvia. El dijous 1 de juliol també va començar l'Escola Esportiva d'Estiu i els cursets de natació 'NedaEstiu' al Centre Aquàtic Municipal (CAM) per a nens i nenes. Totes les activitats es duen a terme amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

  • Trobareu tota la informació sobre les activitats esportives del mes de juliol fent clic aquí.

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies