Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 08:21 h
  • Ajuts al pagament del lloguer

Atenció! Últims dies per sol·licitar els ajuts en matèria de lloguer per les famílies

S'amplia el termini fins al divendres 11 de juny per poder tramitar aquests ajuts

2/6/2021

Per les veïnes i veïns d'Abrera que necessitin assessorament per demanar ajuts pel pagament del lloguer d'habitatges, al nostre Ajuntament poden demanar cita prèvia per concertar una entrevistes presencial a càrrec d'un/a responsable del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Des de l'Ajuntament també fem difusió de la convocatòria de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer per a la població en general que estarà oberta fins al divendres 11 de juny, ja que s'ha ampliat el termini una setmana. L'objectiu d'aquests ajuts és facilitar la permanència en un habitatge en règim de lloguer.

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem ajudant a les famílies del nostre municipi que més ho necessiten i per aquest motiu, us informem que fins el proper divendres 11 de juny, es pot sol·licitar l'ajut de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer. Amb aquesta convocatòria, des de l'Ajuntament d'Abrera hem posat a l'abast de la ciutadania abrerenca el servei d'atenció presencial en matèria de lloguer,  que consisteix en diferents entrevistes amb les persones interessades:

 

Totes les reunions es duen a terme en un període de 30 minuts i es faran en horari de 9 h a 14 h, els dilluns i els dimecres de 9 h a 14 h des del passat dilluns 26 d'abril i fins al divendres 4 de juny a la seu del departament de Territori de l'Ajuntament d'Abrera (c. Lluís Companys, 8 1er pis).

 

  • Per demanar cita prèvia, truqueu si us plau al T. 93 770 03 25.

 

Recordem que per qüestions relacionades amb Habitatge, des del Consell Comarcal s'ha habilitat l'adreça electrònica específica habitatge@elbaixllobregat.cat. D'altra banda, també s'ha habilitat específicament per qüestions d'habitatge el telèfon 93 557 24 24.

 

Convocatòria d'ajuts al pagament del lloguer

El dimarts 27 d'abril passat es va obrir la convocatòria pels ajuts per al pagament del lloguer per a la població en general. Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.  

 

Podeu consultar les bases, publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), RESOLUCIÓ TES/1655/2021, de 21 de maig, de modificació de la Resolució TES/1169/2021, de 13 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2021.

 

El termini de presentació de sol·licitud s'allarga fins al divendres 11 de juny de 2021. 

 

A Abrera, les persones són primer! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies