Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 12:06 h

Ja estan obertes les inscripcions per la Cursa Abrera Corre D9 2021 que es celebrarà el diumenge 6 de juny. T'hi apuntes?

4/5/2021

Abrera amb l'esport! L'Abrera Corre D9, un dels esdeveniments esportius més destacats del nostre municipi, tornarà a celebrar-se enguany adaptada a la situació sanitària actual, després que l'any passat la pandèmia de la Covid-19 no va permetre la seva realització. Des del Club d'Atletisme d'Abrera han informat que aquest dissabte 1 de maig s'han obert les inscripcions per la cursa única de 5k per a adults que es celebrarà el diumenge 6 de juny. Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant amb el Club d'Atletisme del nostre municipi amb il·lusió en l'organització de la dotzena edició de la cursa popular abrerenca per poder oferir un esdeveniment esportiu segur, amb totes les garanties sanitàries.

El nostre alcalde, Jesús Naharro, i els regidors d'Esports, Jordi Moreno, i Cultura i Festes Populars, Francisco Sánchez, es van reunir dimecres 14 d'abril a l'Ajuntament amb representants del Club d'Atletisme d'Abrera, el president, José Antonio Fernández, el vicepresident, Antonio Serrano, i la secretaria de l'entitat, Rakel Córdoba, amb l'objectiu d'estudiar l'adaptació de la cursa abrerenca a la normativa vigent.

 

En aquesta línia enguany, si la situació sanitària ho permet, tornarà a celebrar-se un des esdeveniments eportius més destacats del calendari abrerenc: l'Abrera Corre D9. Treballem amb la previsió de celebrar-la el diumenge 6 de juny, amb un circuit pels carrers del nostre nucli urbà de 5 Km, amb algunes limitacions com un màxim de 300 corredor i corredores aduts/tes. Trobareu tota la informació referent a la cursa abrerenca fent clic aquí.

 

El president del Club Atletisme d'Abrera, José Antonio Fernández, ha explicat que "enguany, a causa de la situació que vivim, hi haurà una cursa única de 5km, i no durem a terme les curses infantils ni la clàssica de 10 km". Fernández també ha destacat que es compliran amb totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats saniàries, com ara "sortides esglaonades, distància de seguretat entre participants, i ús de mascareta abans de la sortida i a l'arribada a meta".

  • Podeu formalitzar la inscripció a la 12a Cursa Popular Abrera Corre D9 del Club Atletisme d'Abrera del proper diumenge 6 de juny fent clic aquí.

 

Propostes ben planificades i segures

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha destacat que "volem posar a l'abast de la ciutadania tot un ventall cultural i de l'esport, amb una visió garantista respecte a les mesures sanitàries actuals, amb un redisseny i readaptació de les activitats i els espais d'oci perquè la ciutadania d'Abrera gaudeixi del seu lleure i de la pràctica de l'esport, amb propostes ben planificades i segures".

 

La pandèmia de la Covid-19 ha canviat els nostres hàbits, en el treball, en el carrer, a l'hora de trobar-nos i relacionar-nos amb familiars i amics, a l'hora de fer activitats.... Davant d'aquesta situació, Naharro assegura que "hem d'encara-ho amb molta prudència, però també amb optimisme, i hem de continuar complint les normatives que des de les autoritats sanitàries ens indiquen".

 

Agraïment per l'esforç i la implicació

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem agraïr al Club d'Atletisme d'Abrera l'esforç que realitza dia a dia perquè, des de la seguretat i la responsabilitat, el nostre municipi tingui cada cop més color, més sentiment, més proximitat i més emoció.

 

Per això els fem arribar el nostre més sincer agraïment perquè, totes i tots plegats/des treballem per afrontar nou reptes, com el que suposa el redisseny de la 12a Cursa Abrera Corre D9.

 

Abrera amb l'esport! Impulsem Abrera! Totes i tots hi sumem!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies