Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 08/12/2023 | 10:50 h
 • Obrim inscripcions pel darrer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb el grup FMP Crew, el dissabte 5 de juny!
 • Cicle Musical d'Abrera. FMP Crew. Dissabte 5 de juny

Obrim inscripcions pel darrer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb el grup FMP Crew, el dissabte 5 de juny!

3/5/2021

A Abrera fomentem la creació i el desenvolupament d’artistes del nostre municipi! Des de l'Ajuntament d'Abrera duem a terme aquesta primavera un cicle musical amb actuacions d’artistes i formacions locals. Les entrades son gratuïtes i cal inscripció prèvia telemàtica en aquest web municipal. A partir de les 14 h podreu reservar la vostra entrada per l'actuació del grup FMP Crew, que tindrà lloc a la plaça Rafael Casanova el dissabte 5 de juny, a les 21 h. Des de l'Ajuntament d'Abrera oferim a la ciutadania una programació cultural adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

A Abrera, gaudirem del concert de FMP Crew, grup de rap abrerenc i barceloní format per D-kann, Nugem1, Angel7 i Silos. Presentaran temes propis. En cas de ser menor de 18 anys, s'haurà omplir i signar el pare/mare o tutor/a del menor, aquesta autorització. Caldrà enviar l'autorització signada a joventut@abrera.cat

 

 • Podeu adquirir la vostra entrada per veure en directe al grup FMP Crew a partir d'avui a les 14 h i fins el mateix dissabte 5 de juny a les 21 h  fent clic aquí.

 

L'entrada al recinte de la plaça Rafael Casanova es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

 • Porta d'accés A: Franja horària per accedir a l'espectacle: 20.30 h, 20.40 h i 20.50 h.
 • Porta d'accés B: Franja horària per accedir a l'espectacle: 20.30 h, 20.40 h i 20.50 h.

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora d'adquirir la vostra entrada, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar

 

A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones. No es podrà fumar dins el recinte.

 

 

Espectacles amb inscripcions obertes

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. A continuació podeu consultar els diferents espectacles que tenen oberta la inscripció:

 • Espai de trobada: 'Mare i dona, és el que sóc' a càrrec de Marina Rinaldi. Gratuït - Dirigit a dones embarassades i amb nadons de 0-2 anys. DIMARTS 4 de maig de 2021 | 17.30 h a la Casa de Cultura.
 • Cicle Musical d'Abrera - EIMA. Gratuït - Apte per a tots els públics. DISSABTE 8 de maig de 2021 | 20:00h a la Sala Municipal d'Abrera.
 • Let's Clean Europe - DISSABTE 8 de maig de 2021 | 09:00h als Horts de Can Morral. Busquem persones actives i  compromeses amb el medi ambient amb ganes de passar el matí del dissabte 8 de maig recollint plàstics i papers al voltant dels horts de Can Morral del Riu. L'activitat és una acció comuna a tota Europa per promoure iniciatives de sensibilització a través de la recollida de residus. 

 

Totes les inscripcions són telemàtiques i es poden realitzar fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu en la part posterior d'aquesta pàgina.

 

Reactivem les activitats culturals

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha destacat l'impuls de les activitats culturals al nostre municipi. "El sector cultural comienza su propia desescala y en Abrera no podía ser menos. Durante estos próximos meses y hasta el mes de junio hemos organizados actividades diferentes en las cuales tienen cabida los nuestro niños y niñas, nuestro jóvenes y las familias en general. Actividades que serán siempre con reserva previa".

 

Sánchez també ha remarcat la gran tasca que realitzen les entitats abrerenques en la dinamització cultural d'Abrera. "Desde el Ajuntament consideramos que las asociaciones son una de los principales pilares de nuestra actividad cultural y se hacen constar por la número de actividades y participantes que promueven. La cultura popular, tan la tradicional como las de otro tipo, son parte del patrimonio inmaterial de la ciudadanía. Los vecinos y vecinas de Abrera están orgullosos de la diversidad cultural que se respira en nuestro municipio. Lamentablemente venimos de pasar tiempos malísimos en donde no hemos podido evitar que la cultura sea en general unos de los derechos más afectados. Queremos desde el Ajuntament y la regidoria de Cultura agradecer el enorme esfuerzo que han realizado todas las entidades para mantener viva la llama de la cultura en Abrera".

 

Concert de jazz amb preludi de l'Escola Municipal de Música

Una altra proposta cultural que podrem gaudir a la Sala Municipal és el concert de jazz fusió i swing, a càrrec de Mar Serra Grup el dissabte 22 de maig a partir de les 19 h. L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

 

Festival rociero

Una setmana més tard, el cap de setmana del dissabte 29 i el diumenge 30 de maig, l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras durà a terme un festival rociero també a la Sala Municipal, amb actuacions dels diferents grups de ball de l'associació. Properament us oferirem més informació!

 

Cultura segura
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del Coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera posem totes les energies per poder oferir activitats i espectacles segurs seguint els protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents, amb control d'aforament en espais ventilats, prèvia reserva o compra de les entrades en aquesta pàgina web, entrades i sortides esgraonades, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera i les entitats del nostre municipi també estem treballant en les diferents activitats que podrien tenir lloc a Abrera, si la situació sanitària ho permet, a finals del mes de juny.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera us convidem a gaudir de la cultura al nostre municipi!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies