Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 07/12/2023 | 05:02 h
 • Visitem l'oficina AbreraActiva, el nou servei amb què reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • AbreraActiva, reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • Visitem l'oficina AbreraActiva, el nou servei amb què reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera

  + 4

 • AbreraActiva, reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • AbreraActiva, reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • AbreraActiva, reconnectem el teixit socioeconòmic d'Abrera
 • AbreraActiva, nova oficina per impulsar l'economia d'Abrera

A l'Oficina de Reactivació Socioeconòmica - AbreraActiva hem atès gairebé 600 consultes de comerços, autònoms i petites empreses d'Abrera

Infomem de la nova línia d'ajuts de 15 milions d'euros de la Generalitat per als comerços obligats a tancar per la Covid-19

26/1/2021

Des de la seva obertura el dilluns 28 de setembre, a l’Oficina de Reactivació Socioconòmica AbreraActiva (avda. Lluís Companys, núm. 8 Baixos) hem atès gairebé 600 consultes de prop de 200 persones. Amb aquest servei, oferim atenció centralitzada a les persones, autònoms i petites empreses afectades per les conseqüències de l'emergència sanitària de la Covid-19.
 

Amb aquest servei, reconnectem amb el teixit empresarial d'Abrera. Des del 28 de setembre hem informat sobre 140 ajuts, i hem rebut 1.552 visites a la pàgina d'Ajuts del servei en aquest espai web, que podeu veure fent clic aquí. La major part de les consultes les han realitzat comerços, autònoms i petites empreses del nostre municipi. I el temps de resposta ha estat de menys de 24 hores, gairebé innmediat. 

Què oferim?

 • Detecció d’ajuts estatals, autonòmics i d’altres ens públics adreçats a la ciutadania i teixit empresarial.
 • Assessorament directe als col·lectius més vulnerables per poder acollir-se als ajuts aprovats.
 • Assistència per tramitar les diferents línies d’ajuts.
 • Implantació de línies d’ajudes locals.
 • Reforçar, conjuntament amb el Servei de Promoció Econòmica, les polítiques actives d’ocupació en col·laboració   directa amb el sector privat mitjançant fórmules que impulsin la creació de llocs de treball a les empreses.
 • Implantar polítiques d’impuls comercial

Ens trobareu a la nova Oficina de Reactivació Socioeconòmica – Abrera Activa (avda. Lluís Companys, núm. 8 Baixos) de dilluns a divendres en horari de 9:00 h a 14:00 h i els dimarts de 16:30 a 19:00 h, als telèfons T. 93 770 03 25 i T.673015099 i al mail abreraactiva@abrera.cat.

 

També podeu fer les vostres consultes sobre l'AbreraActiva de forma telemàtica fent clic aquí.

 

Impuls a la reactivació social i econòmica  

El nostre alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van visitar el dimarts 24 de novembre l'Oficina de Reactivació Socioeconòmica - AbreraActiva. Naharro va destacar que "davant la pandèmia ocasionada per la Covid-19 i la incertesa de la crisi econòmica que se n'ha derivat, des de l’Ajuntament d’Abrera hem estat i volem continuar estant al costat de les persones, els comerços, els autònoms i les empreses del nostre municipi, sent molt conscients de les dificultats que tots plegats patim en aquests moments. Amb l’Oficina de Reactivació Socioeconòmica – Abrera Activa volem donar un impuls a la reactivació social i econòmica del nostre municipi, amb atenció a les persones, autònoms i petites empreses afectades per les conseqüències econòmiques de la pandèmia".

 

La regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, va explicar que el nou servei "dóna suport i assessorament a les veïnes i veïns d’Abrera sobre les línies d’ajudes actives. També té com a finalitat fomentar el teixit comercial i empresarial d’Abrera, i així com facilitar una resposta ràpida, centralitzada i especialitzada davant l’augment de les urgències socials. Oferim assessorament i informació sobre recursos propis i d’altres administracions amb un termini de resposta màxim de 72 hores".

 

Nova línia d'Ajuts de la Generalitat per als comerços obligats a tancar per la Covid-19

El Departament d’Empresa i Coneixement obre demà la línia d’ajuts extraordinaris de 15 milions d’euros per als comerços tancats des del dijous 7 de gener passat, en compliment de les restriccions aprovades pel Procicat per fer front a la Covid-19. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui la convocatòria d’aquests ajuts (veieu l'anunci fent clic aquí), que s’articularan a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). A partir de demà dimecres 27 de gener a les 9 hores s’obre el tràmit per sol·licitar-los a través del Canal Empresa (feu clic aquí).

L’objectiu d’aquesta línia és contribuir a pal·liar les pèrdues econòmiques derivades dels tancaments decretats al sector del comerç del dijous 7 al diumenge 24 de gener. S’hi podran acollir autònoms i pimes dedicats a les activitats de comerç al detall afectats per l’ordre de tancament sanitari. En concret, se’n podran beneficiar els establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials. Els ajuts consistiran en un aportació per establiment, que serà de 3.750 euros.

La presentació de les sol·licituds es farà temàticament a través del Canal Empresa, omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d’Empresa i Coneixement. Només serà necessari adjuntar una declaració responsable acreditant que es compleixen els requisits previstos a les bases, i adjuntar dues fotos de l’establiment (una de l’interior i una de l’exterior).

Els sol·licitants podran consultar si se’ls ha atorgat l’ajut al tauler electrònic de la Generalitat. Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats. Les subvencions s’atorgaran per ordre cronològic de presentació de la sol·licitud. La línia s’ampliarà en 10 milions d’euros per front a la pròrroga fins al diumenge 7 de febrer

D’aquesta manera, un cop es formalitzi l’ampliació, els ajuts previstos de 3.750 euros per establiment passaran a ser de 6.000 euros. En aquest supòsit, els beneficiaris a qui s’hagi concedit la subvenció no hauran de tornar a presentar cap sol·licitud.
 

Abrera amb les persones! Entre totes i tots activem Abrera!

 

 

AbreraActiva. Nova oficina per reactivar l'economia d'Abrera

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies