Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 13:30 h
  • Eleccions al Parlament de Catalunya, del diumenge 14 de febrer de 2021
  • ELECCIONS 14F. La Creu Roja ofereix el servei d'companyament de les persones grans o amb mobilitat reduida als colegis electorals

ELECCIONS 14F. La Creu Roja ofereix el servei d'acompanyament a les persones grans o amb mobilitat reduïda que no tinguin mitjans per desplaçar-se als col·legis electorals

25/1/2021

Amb la finalitat de facilitar el dret a vot a les persones grans o amb mobilitat reduïda que no tinguin mitjans per desplaçar-se als col·legis electorals, la Creu Roja ofereix el servei d'acompanyament a aquest col·lectiu pels comicis al Parlament de Catalunya, el diumenge 14 de febrer. Des de l'Ajuntament d'Abrera fem difusió d'aquesta iniciativa i farem arribar a la Creu Roja les dades de les persones interessades.

La institució humanitària durà a terme el servei especial d’acompanyament als col·legis electorals el diumenge 14 de febrer, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Amb aquest servei, ofert per diverses assemblees locals i comarcals d'arreu de Catalunya sempre que hi ha una convocatòria electoral., es vol garantir que les persones grans i amb mobilitat reduïda que no tinguin mitjans per desplaçar-se als col·legis electorals puguin exercir el seu dret de vot, de forma secreta.

 

Per sol·licitar el servei, les persones que hi estiguin interessades han de posar-se en contacte amb l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Abrera fins al dimecres 3 de febrer. Podeu trucar o enviar un correu electrònic a:

 

 

Trobareu totes les informacions relacionades amb les Eleccions del 14 de febrer fent clic aquí

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies