Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/08/2022 | 23:50 h
  • Commemorarem el Dia Internacional de la Nena amb l'espectacle familiar 'La Poció màgica de Blancaneus)

Inscripcions tancades per l'espectacle infantil amb què commemorarem el Dia Internacional de la Nena

6/10/2020

Atenció, famílies abrerenques! Des de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ i des de la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament d'Abrera organitzem un espectacle familiar pel diumenge 11 d'octubre per commemorar el Dia Internacional de la Nena. L'activitat serà gratuïta i tindrà lloc al pati de l'Escola Ernest Lluch (Accés per carrer Antonio Machado o Federico García Lorca) a les 12 h del migdia amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Les inscripcions han quedat tancades en completar-se l'aforament.
L'any 2011 l'Assemblea General de les Nacions Unides va establir l'11 d’octubre com el Dia Internacional de la Nena amb l’objectiu de crear consciència de la situació de les nenes arreu del món i reivindicar els seus drets. Arreu s'organitzen actes per donar a conèixer la doble discriminació que pateixen milions de nenes de tot el món per motius de gènere i edat. 

 

Així doncs, el proper diumenge 11 d’octubre a les 12 h La Companyia Capgiralla presentarà el conta contes musicat 'La Poció màgica de la Blancaneus', un espectacle familiar per a nenes i nens a partir de 3 anys i les seves famílies (grups de fins a 5 persones). En cas de pluja, la funció es realitzarà al gimnàs de l'Escola Ernest Lluch.

  • Les inscripcions han quedat tancades amb l'aforament complet. Moltes gràcies a totes i tots! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies