Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 03/12/2022 | 04:07 h
 • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.
 • Cartell cita prèvia Promoció Econòmica
 • Mesures Promoció Econòmica 01

  + 2

 • Mesures Promoció Econòmica 02
 • Mesures Promoció Econòmica 03

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera posem al vostre abast diferents ofertes de feina al nostre municipi

14/7/2020

Estàs buscant feina? Vols treballar al nostre municipi? A continuació us detallem les ofertes de feina que es troben actives actualment a Abrera i us recordem que amb l'objectiu de millorar l'atenció personalitzada, s'ha habilitat l'atenció presencial amb cita prèvia per a aquelles persones que necessitin assessorament, informació o realitzar qualsevol tràmit.

Des del nostre departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera informen de dues ofertes de feina a Abrera:

 • Peó de magatzem amb experiència amb carretilles elevadores: amb data d'incorporació el proper dimecres 15 de juliolTasques específiques: càrrega i descàrrega, preparació de comandes, preparació d'albarans, control de estocs i atenció al client. IMPRESCINDIBLE EXPERIÈNCIA AMB CARRETILLES ELEVADORES. Capacitats requerides: 6 anys d'experiència en lloc similar, imprescindible coneixements informàtics.

      Salari aprox. 1800 €/ bruts al mes x 12 pagues.

      Horari de 7.30 h a 13.30 h i de 15 h a 17 h. de dilluns a dijous i divendres de 6.30 h a 14.30 h,

 

 • Tècnic/a publicitat i màrqueting: amb data d'incorporació el divendres 24 de juliol de 2020. Tasques
  específiques: donar suport a direcció i dinamitzar les vendes. Elaborar i dissenyar material de màrqueting (catàlegs, prospectes, vídeos, etc). També es responsabilitzarà de les xarxes socials i el manteniment de la web (continguts). Capacitats requerides: Valorable anglès i francès. Contracte de 1/2 jornada. Possibilitat de contracte en pràctiques o conveni. Imprescindible ofimàtica i coneixement de programes d'edició d'imatges i de vídeos.

     Salari en funció d'aportacions del candidat. 

     Horari de 9 h a 13.30 h. 

 

A causa de les mesures adoptades per la prevenció i contenció del coronavirus, des del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera es continua potenciant l'atenció telefònica i els tràmits virtuals per a totes i tots les nostres veïnes i veïns. Per això recomanem que aquestes continuïn sent les vies prioritàries i preferents en la gestió de qualsevol tràmit.

 

Per sol·licitar cita prèvia a Promoció Econòmica heu de trucar-nos al T. 93 770 01 02 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres de 16.30 h a 19 h. També podeu enviar-nos un correu electrònic a l'adreça: promocioeconomica@abrera.cat

 

Des de l'inici de la crisi sanitària originada pel coronavirus, des del  Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera hem treballat per mantenir i adaptar els nostres serveis que oferim a la ciutadania, ja que aquests són cabdals pels interessos de les nostres veïnes i veïns

 

Ajudem a trobar feina

 • El Servei Local d’Ocupació continua actiu tramitant noves altes i ajudant als nostres usuaris a la recerca activa de feina, de manera no presencial fent servir els mitjans al nostre abast, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral en un moment tan delicat.

 

Oferim formació de forma telemàtica

 • Continuem oferint recursos formatius que hem adaptat per impartir-los de forma telemàtica, tant pel que fa a formació ocupacional com a formacions específiques.
 • En aquests moments estem impartint cursos d'Actic I i Activitats de gestió admnistativa. Properament es faran formacions online de Gestió de magatzem, Actic II, Excel bàsic, Manipulació d'aliments, Certificats digitals i Presentació d'impostos entre d'altres.

 

Assessorem les empreses i emprenedors del nostre municipi

 • Ens mantenim al costat de les nostres empreses i emprenedors per facilitar tota la informació derivada de la situació actual, en constant evolució.

 

Gestionem el nostre comerç local

 • Continuem gestionant el comerç, el mercat i el mercat setmanal per tal que els nostres veïns i veïnes tinguin sempre a l’abast els productes de primera necessitat garantits. També continuem amb nous projectes perquè Abrera pugui créixer en el futur.

 

Atenem els consumidors i consumidores

 • Sabem que amb aquesta situació sorgeixen molts dubtes sobre cancel·lacions de comandes, viatges i reserves. Per això, l’Oficina d’Atenció al Consumidor d’Abrera (OMIC) continua treballant per vetllar pels interessos de tota la ciutadania d’Abrera en el seu horari habitual, els dimecres d' 11 h a 13 h i de 16:30 h a 18 h. 
 • La ciutadania d'Abrera pot realitzar les seves consultes a l'OMIC mitjançant el correu electrònic consum@abrera.cat. També poden rebre atenció telefònica sol·licitant, com sempre, cita prèvia al telèfon 93 770 01 02 o a través del correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat. 

 

Assessorem en la tramitació d'ajuts

 • Per telèfon al T. 93 770 01 02 i al correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat estem a la vostra disposició per ajudar-vos en dubtes que pugueu tenir sobre on dirigir-vos per tramitar els ajuts que ofereixen les diferents administracions i els documents per circular en l’estat d’alarma.
 • També podeu consultar tota la informació sobre els ajuts per minvar els efectes de la crisi sanitària del coronavirus fent clic aquí.

 

Informem de les ofertes de feina

 • Per a les persones que cerquen feina us recordem que podeu seguir consultant les ofertes al Xaloc (cliqueu aquí).
 • En aquests moments hi ha necessitat urgent de contractar persones per a cobrir ocupacions relacionades amb l’atenció a les persones.
 • Us podreu inscriure en borses de treball creades pel SOC per cobrir l’emergència COVID 19 fent clic aquí.  https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

 

Més informació

Per a més informació i per sol·licitar cita prèvia contacteu amb el nostre Departament de Promoció Econòmica, al T. 93 770 01 02 i al mail promocioeconomica@abrera.cat.

 

També trobareu tota la informació al nostre Facebook. Podeu accedir-hi fent clic aquí.

 

Des de l’Ajuntament d'Abrera volem agrair a tota la ciutadania la seva responsabilitat en el compliment de les mesures de contenció de la pandèmia del coronavirus. Continuem actuant amb responsabilitat i maduresa!

 

Cartell cita prèvia Promoció Econòmica

 

Mesures Promoció Econòmica 01.jpg

Mesures Promoció Econòmica 02.jpg

Mesures Promoció Econòmica 03.jpg

 

 

Consulteu tota la informació sobre la prevenció i contenció del coronavirus a Abrera fent clic aquí

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies