Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 03/12/2022 | 04:16 h
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!
 • Participa al concurs de la Pride Abrera 2020

  + 6

 • Pride Abrera 2020
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!
 • Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!

Aquest Sant Pere, Festa a Abrera! Segueix les nostres xarxes socials i reserva les teves entrades gratuïtes per les activitats presencials

25/6/2020

A Abrera, som cultura! Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant, juntament amb les entitats del nostre municipi, en l'organització d'un seguit d'activitats per celebrar aquest any la Festivitat de Sant Pere, ja que les mesures preses per la contenció i prevenció del coronavirus no ens permetran celebrar la Festa Major en el seu format habitual. Estem preparant una celebració nova amb una mostra, activitats virtuals a les nostres xarxes socials, i també espectacles presencials, amb aforament limitats, en espais oberts. Podeu reservar les vostres entrades en l'enllaç que trobareu seguidament.

 

Mostra d'Entitats

Les entitats són l'eix principal de l'àmbit cultural del nostre municipi. Per aquest motiu, enguany volem homenatjar la gran tasca de les associacions abrerenques amb una exposició. La Casa de Cultura (c. de Federico Garcia Lorca, 17) acollirà una mostra d’Entitats.

 • El divendres 26 de juny tindrà lloc la presentació de la mostra amb un programa especial de Ràdio Abrera, que s'emetrà en directe des de la Casa de Cultura, de les 17 h a les 19 h, amb entrevistes a les entitats abrerenques. Podreu sentir-lo al 107.9 de la FM, al web radioabrera.cat i l'app de Ràdio Abrera.
 • Podreu visitar la Mostra d'Entitats del dissabte 27 de juny al dissabte 11 de juliol de les 17:00h a les 20:00h.

 

El divendres 26 de juny també podreu seguir diverses propostes culturals a les nostres xarxes socials:

 • Exhibició de Ball d'Entitats, de 19:00 h a 20:30 h, exhibicions de Bailamos? i les Juventudes Rocieras al perfil d'Instagram @activat_abrera
 • Pregó del nostre alcalde, Jesús Naharro, al perfil d'instagram@abrerainfo
 • Concerts JOVES: A les 22 h, concert de EIMA i Earthcrossers. al perfil d'Instagram @casaldejovesabrera i al canal de youtube Ajuntament d'Abrera
 • Sessions de DJ, A partir de les 23:30 h Sessions de di’s locals del taller de Dj de Joventut amb DJ Manelitus + DJ Dalton Dixie. Al perfil d'Instagram @casaldejovesabrera i al canal de youtube Ajuntament d'Abrera

 

Dissabte 27 de juny

L'endemà dissabte continuarem amb activitats a les xarxes socials amb exhibicions de ball d'entitats abrerenques i concerts i sessions de DJ a càrrec de grups i joves del Casal de Joves. També oferirem un espectacle infantil, que tindrà lloc al pati de l'Escola Ernest Lluch (ps. de l.’Estació, 14).

 • Exhibicions de Ball de les entitats locals Vive y Baila i Pas a Pas de les 19:00 h a les 20:30 h al perfil d'Instagram @activat_abrera.
 • Espectacle Infantil: "Passa volant...reciclant!" a càrrec de la Cia. Tot Circ, de les 20:00 a les 21:00 h. Coneixerem al pallasso Tastacirc que ens mostrà malabars, punteria, equilibri i acrobàcies! Tot amb materials reciclats!! L'aforament al pati de l'Escola Ernest Lluch serà limitat.  Reserveu les vostres entrades gratuïtes fent clic aquí. (la reserva online finalitzarà a les 17 hores. I des de les 19.30 h fins les 19.50 h podreu fer les vostres reserves físicament al pati de l'Escola Ernest Lluch).
 • Sessions de DJ JOVENTUT. De les 22:00 h a les 00:00 h, sessions de di’s locals del Taller de DJ organitzat per la Regidoria de Joventut amb DJ Juditxii + DJ Duque + DJ SOLERFIERRO al perfil d'Instagram @casaldejovesabrera i al youtube Ajuntament d'Abrera

 

Diumenge 28 de juny

Continuarem el diumenge 28 de juny amb activitats a les xarxes socials i un espectacle d'humor i un altra commemoratiu. Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzarem, per tercer any consecutiu, la Festa Pride amb motiu de la celebració del Dia de l'orgull LGTBIQ+, el Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, que es commemora el 28 de juny.

 • Trobada SEAT 600. Enguany, podrem veure la trobada de cotxes 600 des dels balcons i terrasses, a partir de les 12 h.
 • Vermut electrònic Actuació en directe pel perfil d' Instagram @activat_abrera de DJ Sergio i DJ Andreu Presas, de les 12:30 h a les 13:30 h .
 • Monòlegs a la plaça. Festa Pride. Espectacle en viu, d'una hora de durada, que convida al públic a passar "del clic a l'acció", a càrrec de la Companyia Teatre Nus. Es realitzaran dues funcions, que tindran lloc a l'amfiteatre del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1). La primera a les 18 h. i la segona a les 19.15 h. L'aforament és limitat. Reserveu les vostres entrades gratuïtes fent clic aquí. També podeu seguir l'espectacle al perfil d'Instagram @activatabrera. (Les reserves online es tancaran a les 17 h. Es podran realitzar fisicament a l'amfiteatre del Centre Polivalent de 17.30 h a 17.50 h i de 18.45 h a 19.10 h).
 • Abrera Riu – Improshow. Arriba l'humor amb un espectacle especial d'Improshow o Furmonologo, de les 21 h 00 a les 22:00 h, al pati de l'Escola Ernest Lluch (ps. de l’Estació, 14) . Aforament limitat. Cal cita prèvia. Reserveu les vostres entrades gratuïtes fent clic aquí. (Les reserves online es tancaran a les 17 h. Es podran fer físicament al pati de l'Escola Ernest Lluch de les 20.30 h a les 20.50 h).

 

Dilluns 29 de juny

I per finalitzar els actes i activitats que hem preparat enguany per gaudir de la nostre festa grossa, el proper dilluns 29 de juny comptarem amb el següent programa:

 • Portes obertes virtuals i 35è Aniversari de Ràdio Abrera. La nostra emissora municipal celebra enguay el seu 35è aniversari i ho volem celebrar amb una jornada de portes obertes virutals a partir de les 11 h al perfil d'Instagram @abrerainfo. Moltíssimes felicitats companyes i companys! 
 • Celebració de la misa per Sant Pere a les 12 h al recinte de la Parròquia de Sant Pere d'Abrera.
 • Espectacle Infantil: 'Contes encaixonats' a càrrec de la Cia. de Parranda. Consistirà en una ruleta que farem rodar, i que aportarà emoció a l'hora de decidir quin conte s'explicarà. Quins contes tocaran? Activitat dirigida a infants i famílies. Aforament limitat al parti de l'Escola Ernest LLuch (ps. de l’Estació, 14). Reserveu les vostres entrades gratuïtes fent clic aquí. (la reserva online finalitzarà a les 17 hores. I des de les 19.30 h fins les 19.50 h podreu fer les vostres reserves físicament al pati de l'Escola Ernest Lluch).
 • Llançament de 3 coets amb efecte tro com a fi de festa. 

 

Aquest Sant Pere, Festa a Abrera!

 

Per una celebració saludable, prenem mesures de seguretat

 • Per les activitats presencials, recordem que l'ús de mascareta és obligatori.
 • Renteu-vos sovint les mans, amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques. 
 • Al carrer, respecteu la distància física entre persones (1,5 metres).
 • No estan permeses les aglomeracions de gent.
 • Les reunions de familiars i/o amics s'han de continuar fent en grups reduïts.

 

Actuacions permanents de Festa Major

Seguiu al nostre canal de youtube Ajuntament Abrera la publicació de videos realitzats per entitats del nostre municipi.

 • Dv. 26 juny
  18:30 h
  Vídeo Exposició de la Gent Gran
  20:30 h
  Vídeo actuació especial de Festa Major de la Coral Contrapunt
  22:00 h
  Vídeo del correfoc i piromusical de la Colla de Diables Bram de Foc d’Abrera
 • Ds. 27 juny
  16:00 h Vídeo de ballada de sardanes amb la Colla Sardanista d’Abrera
  21:00 h Vídeo de la Cercavila de la Festa Major 2019 amb l'Associació Cultural i Folklòrica d’Abrera.
  21:30 h Vídeo de Combos de l’Escola Municipal de Música d’Abrera ( trobareu aquest vídeo al canal de youtube Escola Municipal de Música Abrera)
 • Dg. 28 juny
  10:00 h Vídeo del Centre Excursionista d’Abrera
  11:00 h Vídeo de les actuacions infantils de l’Escola Municipal de Música d’Abrera ( youtube Escola Municipal de Música Abrera)
  19:00 h Vídeo de les actuacions de solistes adults, de l’Escola Municipal de Música d’Abrera ( youtube Municipal de Música d’Abrera)
  21:00 h Video resum del Pride Abrera

 

Vols aparèixer al vídeo del Pride Abrera 2020?

Envia'ns la teva foto amb motiu del dia de l'alliberament LGTBI al mail dones.igualtat@abrera.cat i participaràs en el sorteig de 10 paraigües Pride! Tens temps fins al dijous 25 de juny!

Consulteu totes activitats al programa de la Festa d'Abrera fent clic aquí.

 

L'alcalde, Jesús Naharro, parla sobre la Festa  d'Abrera 2020

En la darrera entrevista realitzada pels companys i companyes de Ràdio Abrera, el nostre alcalde, Jesús Naharro ha explicat que "tenim moltes sorpreses preparades! Enguany la situació ens obliga a fer uns dies de festa a Abrera  d’una forma molt diferenciada del que seria habitual al nostre poble. Igualment hem trobat un espai perquè les nostres entitats, la nostra cultura popular i espectacles en directe tinguin el seu protagonisme. Ho farem amb seguiment en streaming a través de les xarxes i canals de l’Ajuntament, en alguns equipaments també amb un espai reduït i amb control d’aforament en segons quins esdeveniments. La nostra Festa Major d’enguany tindrà un caire encara més solidari, que ha bolcat els seus recursos i energies per fer front la crisi sanitària de la Covid-19, per fer costat a les persones, al comerç i comerciants d’Abrera que més ho necessiten”.

 

Dins de les activitats programades pels propers dies, concretament del divendres 26 al dilluns 29 de juny, Naharro ha afirmat que “amb aquesta Festa Major, diferent però present, donarem cabuda a les nostres entitats d’una forma diferent: farem una sèrie d’activitats en xarxa perquè la gent pugui veure i sentir com el nostre teixit associatiu i les entitats col·laboren, al pati de l’Ernest Lluch farem unes activitats pels més petits amb cita prèvia i aforament limitat que consistiran en uns espectacles de circ, les trobades de Seat 600 pels nostres carrers i una sèrie d’activitats que s’han gravat, diferents propostes musicals que mitjançant l’Instagram i el canal de Youtube de l’Ajuntament en podrem gaudir".

 

Podeu sentir i descarregar l'entrevista de Ràdio Abrera amb l'alcalde Jesús Naharro, sobre les darreres informacions i les mesures preses entorn la Covid-19 al nostre municipi, al final d'aquesta pa`gina o clicant aquí. 

 

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies