Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 11/08/2022 | 05:27 h
  • Detectem un nou abocament, en aquesta ocasió de restes vegetals, al barri de Sant Hilari d'Abrera
  • Detectem un nou abocament, en aquesta ocasió de restes vegetals, al barri de Sant Hilari d'Abrera
  • A Abrera, llencem els guants i mascaretes al contenidor de Rebuig!

Siguem cívics i cuidem del nostre entorn! Detectem nous abocaments, en aquesta ocasió de restes vegetals, al barri de Sant Hilari d'Abrera

17/6/2020

Al nostre municipi, continuen donant-se casos d'abocaments incontrolats de residus a la via pública i en aquesta ocasió, ha estat un abocament de restes vegetals al barri de Sant Hilari aquest dilluns passat. Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i demanem a la ciutadania que segueixi les nostres recomanacions. D'aquesta manera, mantindrem la via pública neta i lliure d'obstacles. Totes i tots estem realitzant un gran esforç aquests dies, i és per això que preguem que es faciliti al màxim la feina al personal de recollida de residus i neteja.

El dilluns 15 de juny passat el nostre servei de recollida de residus d'Abrera ha detectat l'abocament de restes vegetals en aquest cas, al barri de Sant Hilari del nostre municipi. Des de l'Ajuntament d'Abrera volem fer una crida a la responsabilitat i civisme de totes i tots els veïns i veïnes d'Abrera.

 

Llençar els residus fora dels llocs que l’Ajuntament ha previst per dipositar-los o fora dels dies que pertoca és considerat com una falta greu per l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana i pot ser sancionat amb multes de 300 a 600 €. 

 

Recordem que les restes vegetals s’han de portar a la Deixalleria Municipal (Sant Ermengol, 15) està oberta en el seu horari habitual: dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h. amb mesures de precaució per la prevenció i contenció del coronavirus.

 

Demà dijous 18 de juny es farà una nova recollida de voluminosos i trastos vells al nostre municipi, que amb motiu de l'emergència sanitària actual hem reforçat i el duem a terme cada dijous. 

 

Des de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Abrera treballem per garantir els serveis durant l'Estat d'Alarma decretat per la prevenció i contenció del coronavirus. Hem intensificat serveis i afegit de nous per tal de garantir la neteja i el manteniment de la via pública.

Realitzem tasques de desinfecció als carrers del nucli urbà i dels barris d'Abrera. També a les zones pavimentades, places, camins pavimentats i espais propers a casals socials, a prop de zones d'esbarjo i a la vora d'espais naturals del nostre municipi.

 

També hem incrementat la neteja dels diferents contenidors que tenim al municipi i als diferents barris d'Abrera. Recordem a la ciutadania que el Servei de Recollida de Residus del nostre municipi funciona amb normalitat. Recomanem l'ús de guants a l'hora de dipositar les deixalles domèstiques als diferents contenidors (resta, orgànica, paper, plàstic, vidre, envasos, roba i oli vegetal).

 

Siguem cívics!

 

Consulteu totes les informacions i mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies