Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/08/2022 | 22:57 h
  • BaixLlobregat_Challenge
  • Baix Llobregat coreo

Animem a les famílies d'Abrera a participar al #BaixLlobregatChallenge!

1/5/2020

Des de l'Ajuntament d'Abrera animem a tota la ciutadania a participar al divertit repte que ens proposen des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, del qual en formem part. La iniciativa es posa en marxa aprofitant aquest temps de confinament i coincidint amb el llançament del nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat que ens mostra la diversitat d'atractius que ofereix la nostra comarca, del delta fins a Montserrat, i que ha estat realitzat pel conegut grup musical Reggae per Xics - The Penguins. Podeu accedir-hi al web challenge.elbaixllobregat.cat!

El Baix Llobregat Challenge consisteix en aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar la vostra proposta i compartir-la a les vostres xarxes socials i amb Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

 

S'hi pot participar fins al 9 de maig i les famílies podran optar als 10 premis que es sortejaran de forma aleatòria entre totes: una cistella amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un kit de motxilla, estoig i tassa de la puput Punxetes, la mascota del Baix Llobregat, i un disc signat pel grup Reggae per Xics. A més, amb tots els vídeos participants es realitzarà un vídeo amb diferents fragments de les coreografies de les famílies més marxoses del Baix Llobregat.

 

Baix Llobregat Challenge - Passos a seguir

1) Primer de tot, heu de veure el videoclip del Baix Llobregat per inspirar-vos.

2) Desprès d’assajar en família, heu de gravar un vídeo ballant la vostra coreografia com a publicació a Instagram (no als stories) mencionar a @turismebaixllobregat , posar els dos hashtags #BaixLlobregatChallenge i #ElBaixLlobregatDesDeCasa, i retar a dues persones a fer aquest Challenge mencionant-les a la publicació amb l'etiqueta del seu nom d'usuari/a.

3) Finalment, heu d’entrar al web challenge.elbaixllobregat.cat i emplenar el formulari de participació.

 

Per fer-vos més fàcil el procés i animar-vos a participar, s'ha fet un clip molt senzill d’exemple de coreografia que podeu veure fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera animem a totes les famílie abrerenques a participar amb el vostre vídeo al #BaixLlobregatChallenge!

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

  • web abrera.cat
  • instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies