Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 11/05/2021 | 10:54 h

NOTÍCIES

  • El departament de Promoció Econòmica d’Abrera engega la formació ‘Com fer una pàgina web per al meu negoci’

El departament de Promoció Econòmica d’Abrera engega la formació ‘Com fer una pàgina web per al meu negoci’

16/10/2019

El curs, que s’iniciarà el proper dimecres 30 d’octubre, tindrà una durada de 14 hores repartides en 4 sessions de 3,5 hores i s’impartirà a les aules de Promoció Econòmica (1a planta del Mercat Municipal).

L’objectiu del taller és que les i els assistents dominin el WordPress, l'eina més utilitzada per les empreses i organitzacions per comunicar amb èxit i fàcilment la seva informació al món i permet un aprenentatge progressiu alhora que ofereix unes grans possibilitats de personalització i funcionalitats.

 

A l’inici del curs es facilitarà a cada participant un compte d’usuari i accés a un servidor perquè pugui començar a fer proves de com s’elabora una pàgina web. La formació ‘Com fer una pàgina web per al meu negoci’ tindrà una durada de 14 hores repartides en 4 sessions de 3,5 hores: els dimecres 30 d’octubre i 6, 13 i 20 de novembre de 13.30 a 17 h.

 

Les inscripcions ja estan obertes i per a més informació i formalitzar les inscripcions us podeu adreçar al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera (1a planta del Mercat Municipal) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i també els dimecres a la tarda de 16.30 a 19 h. També us podeu adreçar mitjançant correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat o per telèfon al 93 770 01 02.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies