Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 21/01/2022 | 19:46 h

NOTÍCIES

  • L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat
  • L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat
  • L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat

24/7/2019

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha estat escollit conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’elecció va tenir lloc en el ple de constitució celebrat a la seu del Consell, a Sant Feliu de Llobregat, el divendres 19 de juliol, en el que van prendre possessió els nous càrrecs electes de la legislatura, 2019-2023.

L’alcalde, Jesús Naharro, ha destacat que la seva elecció com a nou conseller de Política Territorial és una “responsabilitat que agafo amb la intenció de poder apropar les necessitats de les nostres veïnes i veïns en matèria d’infraestructures, coordinar polítiques d’habitatge i projectes que tinguin com a destí el Baix Llobregat i la seva ciutadania”.

“El Consell Comarcal ha de ser una eina de proximitat que ajudi a impulsar millores en la nostra vida diària, treballant conjuntament amb la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Estat”, ha afegit l’alcalde. (Escolteu les declaracions a la part inferior d'aquesta pàgina).

 

Consell proper a la ciutadania
Després de l’Ajuntament, el Consell Comarcal és la institució pública més propera a la ciutadania. La seva composició depèn dels resultats de les eleccions municipals. Després dels comicis del 26 de maig passat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat està format per 39 conselleres i consellers: 16 del Partit Socialista de Catalunya (PSC), 9 d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 5 d’En Comú Guanyem (ECG), 5 de Ciutadans (Cs) i 4 de Junts X Catalunya (JxCAT). 

El nou govern del Baix Llobregat compta amb el suport de les conselleres i consellers dels grups comarcals del PSC, ECG i JxCAT. L’alcaldessa de Vallirana, Eva M. Martínez Morales (PSC), ha estat escollida presidenta del consell.

 

Per la nova presidenta, el pacte dóna continuïtat a la molt bona feina endegada a l’anterior legislatura i consolida el lideratge en temes estratègics com la diversificació de l’economia, les infraestructures de la comarca, la lluita contra el canvi climàtic, la revolució tecnològica, l’habitatge i la igualtat, entre altres temes.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies