Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 31/07/2021 | 04:59 h

NOTÍCIES

  • 3a edició de l'Abrera Circus

Preparem una nova edició de l’Abrera Circus amb moltes activitats per a tota la família!

27/6/2019

Per tercer any consecutiu, la caravana del circ ‘Abrera Circus’ arriba de nou al pati de l’Escola Ernest Lluch per la Festa Major. Un espai on tot és possible. No t’ho pots perdre!

La Festa Major d’Abrera ja és aquí! I amb ella arriben les activitats programades per a totes i tots els veïns i veïnes d’Abrera. Enguany tornem a comptar amb l’espai de circ per a tothom: l’Abrera Circus, amb un programa complet d’activitats pensades també per a la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

 

Fem un repàs a l’agenda de propostes que tenim programades. Totes es duran a terme al Pati de l’Escola Ernest Lluch. Pren nota!

 

DIVENDRES 28 de juny

18.00 h – 21.00 h

INSTAL·LACIÓ EL PÁJARO CARPINTERO      

El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, per a infants de 0 a 4 anys. L’espai és ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten un fàcil accés.

 

18.00 h – 19.30 h

TALLER DE CIRC – CIRC A LES GOLFES

A càrrec de la Cia. Los Herrerita

En aquest taller podràs ser artista de circ per un dia de la mà de professionals del circ, un taller per totes les edats per fer un tast de circ en família.

 

19.30 h – 20.30 h

ESPECTACLE PIRATES DE CIRC

A càrrec de la Cia. Tot Circ

Els coneguts pallassos "Tastacirc i Tastet" es transformen en autèntics pirates i s'embarquen a la recerca d'un fabulós tresor, acompanyats del simpàtic "Timoner". Un espectacle amb números d'equilibris, malabars i molt d'humor, que recrea l'imaginari del món dels pirates.

 

DISSABTE 29 de juny

18.00 h – 20.00 h

INSTAL·LACIÓ SENSORIAL – ESPAI BABY

A càrrec de Les Colomes

Tindrem dos espais sensorials de textures i diferents materials, per la franja de 0-4 anys, i  descobrirem el teatre, el circ i el maquillatge de la mà de la Cia. Les Colomes. Puja per primera vegada a un escenari, i disfressa’t per fer-te una foto i emportar-te un record.

 

INSTAL·LACIÓ- TITERETÚ

A càrrec d’ Itinerània

Titeretú són 5 mans gegants de titellaire construïdes amb fusta i ferro amb les seves entranyes de mecànica bàsica a la vista. El públic deixarà de ser un simple espectador per convertir-se en el protagonista de la història: el titella! Utilitzant el cos com a única eina, els participants resoldran jocs d'equilibri, precisió i coordinació.

 

INSTAL·LACIÓ- EL LABERINT

A càrrec d’ Itinerània

El Laberint és una experiència col·lectiva per a totes les edats, capaç de transformar qualsevol espai quotidià (plaça, carrer, parc...) en una trobada lúdica. Una insòlita xarxa de parets transparents, passadissos franquejats per enigmàtiques portes on el que saps i el que fas crearà el teu propi camí. Una instal·lació de gran format que planteja el més excitant repte atemporal.

 

20.00 h – 21.00 h

ESPECTACLE ANTIPASTI

A càrrec de la Cia. EQM

L'Antipasti és una modesta parada ambulant de menjar italià, regentada per dos peculiars cuiners: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino. Arribats directament de Napoli, cuinaran pasta, pizzes, faran malabars amb plats, equilibris amb escombres, curses amb Vespa, màgia amb els fogons, música amb les olles...

 

DIUMENGE 30 de juny

18.00 h – 20.00 h

INSTAL·LACIÓ SENSORIAL – ESPAI BABY

A càrrec de Les Colomes

Tindrem dos espais sensorials de textures i diferents materials, per la franja de 0-4 anys, i  descobrirem el teatre, el circ i el maquillatge de la mà de l’associació Les Colomes. Puja per primera vegada a un escenari, i disfressa’t per fer-te una foto i emportar-te un record.

 

INSTAL·LACIÓ- ENGINYS EKO-POÈTICS

A càrrec de Katakrak

Enginys Eko-poètiks és una instal·lació interactiva per a tots els públics (recomanada a partir de 6 anys). Cada artefacte és únic i autònom, i tots junts conformen un espai original, lúdic i participatiu. En aquest treball es complementen els tres eixos de la companyia: creativitat, reciclatge i joc, amb els principis bàsics de l'electricitat, l'electrònica, les energies renovables i... un xic de poesia.

 

INSTAL·LACIÓ- L’ANIMALADA

A càrrec de Katakrak

Consta  d'una col·lecció original de 25 jocs autònoms de gran format construïts amb materials recuperats, que no volen ser abandonats quan es fan massa vells o ja no serveixen. S'han escapat del seu propi destí i s'han convertit en jocs-animals.

 

ESPECTACLE THE INCREDIBLE BOX

Amb la Cia. La Tal

Més de 150 anys després de la seva estrena, THE INCREDIBLE BOX continua
representant-se. Avui el director, besnét del fundador, i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del xou... No és el mateix, però mantenen vestuari, l'escenografia i l'esperit.

 

Famílies! Us esperem a l'Abrera Circus! No hi falteu!

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies