Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 17:43 h

NOTÍCIES

  • Felicitem el nostre Club Petanca d'Abrera pel seu 20è aniversari
  • Felicitem el nostre Club Petanca d'Abrera pel seu 20è aniversari

Felicitem el nostre Club Petanca d’Abrera que ha celebrat el seu XXè aniversari!

18/6/2019

El diumenge 16 de juny passat el Club de Petanca d’Abrera va celebrar la festa del seu XXè aniversari amb una melé i una paella popular entre tots els socis i sòcies. Ens ho vam passar d'allò més bé!

El nostre club abrerenc compta actualment amb una massa social d’unes 50 persones, però al llarg d’aquestes dues dècades al voltant d’unes 300 persones han fet possible que el club sigui una realitat. Per tots ells i elles es va organitzar un reconeixement. Tot i que, des de fa tres temporades, el Club de Petanca d’Abrera no compta amb cap equip federat, als darrers 10 anys han arribat a tenir-ne fins a quatre equips, i van aconseguir passar de la 6a divisió a 2a divisió.

 

En aquests moments, funcionen com a club social i al llarg de l’any organizen entre tres o quatre dinars populars pels socis i sòcies, així com alguns tornejos i ara a l’estiu, partides nocturnes.

 

Millores a les pistes municipals de petanca

Des de l’Ajuntament d’Abrera donem suport a les nostres entitats esportives i amb l’objectiu de donar més visibilitat a la pràctica de la petanca, als darrers mesos s’ha canviat tota la tanca exterior de les pistes municipals de petanca.

 

La petanca és un esport que es pot practicar des de qualsevol edat i, de fet, és un dels esports que compta amb més federats i federades a tot Catalunya. Qualsevol veï o veïna interessat en la petanca o en conèixer més detalls del club, pot adreçar-se de dilluns a divendres de 16.30h a 20.00h a les pistes municipals de petanca (C. de Federico Garcia Lorca s/n) o trucar al telèfon 637040575.

 

Des de l’Ajuntament felicitem el Club de Petanca d’Abrera pels seus vint any i els enconratjem a continuar treballant per la pràctica d’aquest esport al nostre municipi!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies