
Activitats amb inscripcions obertes!
El jove d’Abrera, Eric Díaz Martínez, guanya el premi principal del Concurs de Cuina Jove de Catalunya
3/5/2018
L’Éric Díaz va començar la seva formació reglada en l’àmbit de l’hosteleria després de participar en un curs de restauració que vam organitzar des de l’Ajuntament d’Abrera l’any 2014.
Innovant la cuina tradicional
El Concurs de Cuina Jove de Catalunya va tenir lloc a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar dins la 39a Jornada Universitària de Gastronomia i és un dels certàmens gastronòmics més antics d’Espanya. Va comptar amb un total de 9 participants tant del món acadèmic com del professional, i cadascun d’ells va presentar un plat seguint la temàtica proposada enguany: “Innovant la cuina tradicional”. Les propostes culinàries dels concursants van ser valorades per un jurat professional presidit pel xef amb Estrella Michelin, Oriol Castro.
Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem l’Eric Díaz pel seu premi!