Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 05:14 h

NOTÍCIES

  • 2013-03-08 13.13.00

Abrera commemora el Dia de la Dona amb la lectura del manifest

8/3/2013

L´Ajuntament d´Abrera ha commemorat, aquest migdia, el dia internacional de les dones amb la lectura del manifest institucional a càrrec de quatre assistents a l´acte. La lectura ha tingut lloc davant de l´Ajuntament on s´hi han aplegat una cinquantena de persones, a més de la regidora de Dones i Igualtat, Cristina Bidorgà, i l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, entre d´altres.

El manifest ha destacat el paper de les dones, especialment en temps de crisi, com a suport de les economies domèstiques i la importància de continuar avançant per aconseguir la plena igualtat de gènere.

Manifest Abrera 8 de març de 2013.pdf


Acte institucional de lectura del manifest

Actes durant tota la setmana
Durant tota la setmana Abrera acull diverses activitats que estan organitzades per  l´Ajuntament d´Abrera, l´Associació Dones i Futur i l´Associació Contra la Violència de Gènere d´Abrera.
Dijous es va fer a l´Hotel d´Entitats un col·loqui-esmorzar amb el títol “Teixint xarxes des de la diversitat” on es va parlar de com les dones són les promotores de canvis en els diferents moments de la història. Les participants, una seixantena de dones, van explicar les seves pròpies experiències i a la tarda es va inaugurar a la Biblioteca Josep Roca i Bros una exposició que es podrà visitar fins el 6 d´abril.


Participants del taller de llengua, de l´aula d´adults i dels cursos de català

Divendres a la nit, es fa el tradicional Sopar de Dones, amb karaoke i ball, que cada any aplega a centenars de veïnes en un sopar de germanor.

Dissabte, a les 19.00h, l´Auditori del Centre Polivalent acull un Teatre-Fòrum a càrrec de la companyia Alba Valldaura i l´obra “Iaia, memòria històrica”. Es tracta d´una història real d´una dona que als seus 95 anys explica la seva vida a través de la seva neta, Alba Valldaura, fent un recorregut per la història d´Espanya i Catalunya del segle XX, un viatge en el temps i el record. L´obra presenta un monòleg amb cançons, poemes i discursos polítics, i es complementa amb teatre gestual, objectes i titelles que conformen poesia.

Divendres, 8 de març de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25