Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/01/2021 | 02:36 h

NOTÍCIES

  • Abrera acollirà la subseu del Congrés de les dones del Baix Llobregat
  • Abrera acollirà la subseu del Congrés de les dones del Baix Llobregat

Participa a la subseu del Congrés de les dones d'Abrera el proper 19 de setembre. T’hi esperem!

12/9/2018

Vols assistir a la presentació de la subseu del proper Congrés de les dones? T’interessa el feminisme i tot lo relacionat amb els drets de les dones? Assisteix a la subseu del 5è Congrés de les dones del Baix Llobregat d’Abrera!

La presentació de la subseu del Congrés de les dones d’Abrera 2018 tindrà lloc el proper dimecres 19 de setembre a les 17.30h a la Casa de Cultura d’Abrera (al carrer Federico García Lorca, 17). L’acte institucional anirà a càrrec de l’alcalde d’Abrera Jesús Naharro i hi intervindran la regidora de Dones i Igualtat, Montse Navarro, la Consellera de Dones, Gent Gran i LGTBI del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Vicky Castellanos, la directora del SIE Baix Llobregat Maria Jesús Rodríguez i la psicòloga del SIAD Baix Llobregat Josefina Caro.

 

L’activitat de la subseu d’Abrera serveix per elaborar unes conclusions a partir del treball en grup i de les aportacions de les diferents persones participants al voltant del feminisme i del patriarcat, per presentar-les al Congrés de les dones del Baix Llobregat. La participació a l’activitat és lliure i no cal inscripció prèvia.

 

El 5é Congrés de les Dones del Baix Llobregat tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre a Castelldefels.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25