Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 02:06 h

Comprem a Abrera i tu? Aquest divendres 26 de novembre hem lliurat les darreres targetes moneder per utilitzar-les als comerços i serveis adherits a la segona campanya de reactivació econòmica del comerç d'Abrera

Agraïm a la ciutadania abrerenca la seva participació en la campanya. Moltes gràcies a tothom!

26/11/2021

Amb l'objectiu de promocionar i dinamitzar el nostre comerç i reactivar l'economia local, des de l'Ajuntament d'Abrera hem dut a terme la segona campanya de reactivació econòmica del comerç d'Abrera "Comprem a Abrera, i tu?". En aquesta ocasió, la campanya es realitza mitjançant targetes moneder per l'adquisició de productes i serveis locals.

 

Des del dilluns 15 de novembre, a les oficines del Mercat Municipal, la ciutadania ha pogut bescanviar els seus tiquets de compra per targetes moneder de 10 i 20 euros, que es poden fer servir fins al dimecres 5 de gener als comerços adherits a la campanya. Moltes gràcies a tothom per la participació en la campanya!

 


La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Guadalupe Marcos, ha explicat que "esta mañana estamos entregado las últimas tarjetas de la campaña Comprem a Abrera, y tu? Quiero agradecer a los comercios que se han adherido a la campaña y a todos los que nos han ayudado a difundirla; también a la ciudadanía que ha demostrado un compromiso con el comercio local, presentando un consumo de 300 € para acceder a las tarjetas que se podrán utilizar hasta el miércoles 5 de enero, en los comercios del municipio que se han adherido. Esta campaña disponía de 50.000 € y esta vez hemos podido repartirlos íntegramente. Gracias por ayudar al comercio local".

 

Hemos podido repartir íntegramente los 50.000 euros de la campaña. ¡Gracias por ayudar al comercio local!

 

La ciutadania i els i les comerciants d'Abrera van valorar molt favorablement la primera convocatòria de la campanya 'Comprem a Abrera, i tu'. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament d'Abrera estem realitzant aquesta tardor una segona campanya comercial amb l’objectiu de continuar donant suport al teixit comercial local per fer front la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-.19. En aquesta ocasió, per agilitzar la tramitació, el sistema de cupons descompte emprat a la primera campanya s'ha substituït per la distribució de targetes moneder per a l’adquisició de productes i serveis locals en el municipi.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera duem a terme la segona campanya comercial amb l’objectiu de continuar donant suport al teixit comercial local mitjançant targetes moneder

 

Aquest divendres 26 de novembre hem lliurat les darreres targetes moneder per utilitzar-les als comerços i serveis adherits a la segona campanya de reactivació econòmica del comerç d'Abrera

Desenvolupament de la campanya


 

En quins comerços es podran utilitzar les targetes moneder?

 • En tots els comerços amb el distintiu vermell de la campanya "Comprem a Abrera" al seu aparador.
 • Consulteu el llistat d'establiments adherits fent clic aquí.


   Llistat de comerços adherits a la segona campanya de comerç. Comprem a Abrera i tu? Novembre de 2021

  Llistat de comerços adherits a la segona campanya de comerç. Comprem a Abrera i tu? Novembre de 2021

 

Quants tipus de targeta moneder hi ha?

Sempre que s'hagin acumulats tiquets que sumin un import total de 300 euros, rebreu una targeta moneder per valor de 10 euros per gastar a establiments alimentaris, i una altra de 20 euros per a la resta d'establiments i serveis adherits a la campanya.

 • Targeta moneder vermella de 10 €

  Xec 10 €. Segona campanya de reactivació econòmica del comerç d'Abrera


 • Targeta moneder groga de 20 €

  Xec 20€. Segona campanya de reactivació econòmica del comerç d'Abrera


Podreu consultar el crèdit disponible a qualsevol oficina de La Caixa de manera gratuïta.

 

Per a més informació:

Us podeu adreçar a les dependències del Departament de Comerç   (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També pots trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

Comprem a Abrera! Fem créixer el nostre comerç!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies