Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 27/01/2023 | 03:47 h
 • Campanya Comprem a Abrera, i tu?
 • Llistat comerços adherits a la campanya Comprem a Abrera, i tu - Estiu 2021
 • Campanya de cupons descompa Comprem a Abrera 04

Agraïm als establiments abrerencs l'adhesió a la campanya de reactivació econòmica del comerç d’Abrera “Comprem a Abrera i tu?” A totes i tots, gràcies!

La iniciativa, amb la que hem posat en circulació més de 40.000€ en cupons descompte i s'han beneficiat un total de 1.400 persones, ha estat un èxit gràcies al compromís de tothom

21/9/2021

Amb l'objectiu de promocionar i dinamitzar el nostre comerç i reactivar l'economia local, des de l'Ajuntament d'Abrera vam posar en marxa la campanya "Comprem a Abrera" que consistia en acumular tiquets de compra de qualsevol comerç o establiment de serveis d'Abrera, que posteriorment es van poder bescanviar per cupons descompte per valor de 5€ per utilitzar-los als comerços adherits a la campanya.

 

En total vam posar en circulació més de 40.000 euros en cupons descompte gràcies a la implicació i el compromís dels establiments abrerencs que s'hi van adherir, i ha supossat que més de 1.400 persones s'hagin beneficiat de la campanya.  Aquests diners han anat destinats directament a fomentar el consum al nostre comerç. Des de l'Ajuntament, continuem treballant per activar una nova campanya de suport als establiments comercials del nostre municipi durant el darrer trimestres d'aquest any 2021.


La campanya "Comprem a Abrera, i tu?" ha posat en circulació més de 40.000€ en cupons descompte per valor de 5€ que han anat destinats directament a fomentar el consum al nostre comerç. Se n'han beneficiat més de 1.400 persones

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera fem un balanç molt positiu de la campanya de reactivació del nostre comerç i de l'economia local "Comprem a Abrera, i tu?". La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Municipals, Guadalupe Marcos, ha destacat que "hem posat en circulació més de 40.000€ en cupons descompte per valor de 5€ que han anat destinats directament a fomentar el consum al nostre comerç".

 

Marcos apunta que "volem manifestar el nostre agraïment a tots els establiments i comerços la seva adhesió a la campanya, ja que gràcies al seu compromís, han fet possible l'èxit d'aquesta iniciativa" i també als veïns i veïnes "que durant els mesos d'estiu van venir a les nostres oficines de Promoció Econòmica a recollir els seus cupons per bescanviar-los després als comerços adherits a la campanya".

 

"Volem agraïr a tots els establiments i comerços la seva adhesió a la campanya, que amb els seu compromís, han fet possible l'èxit d'aquesta iniciativa impulsada pel nostre ajuntament. En aquests moments treballem per impulsar una nova campanya durant el darrer trimestre de l'any 2021"

Des de la regidoria de Comerç continuem treballant per impulsar una nova campanya de reactivació econòmica del comerç d’Abrera. Segons ha avançat la regidora, Guadalupe Marcos, "tenim previst dur a terme una altra campanya durant l'últim trimestre d'aquest any i, en aquests moments, estem treballant per introduir algunes millores en la tramitació per tal que aquesta sigui més àgil". 

 

 

Comprem a Abrera, i tu?

 

Segons explica la regidora de Promoció Econòmica, Mercats Municipals i Comerç, Guadalupe Marcos, la campanya "Comprem a Abrera, i tu?" s'emmarcava "dins el nostre compromís de reactivar el nostre comerç per fer front a la crisi del coronavirus". També destacava que la intenció era "que es puguin beneficiar totes les persones majors d'edat que facin compres a qualsevol botiga o servei del nostre municipi".

 

A continuació us detallem com es va desenvolupar la campanya "Comprem a Abrera". També podeu consultar tota la informació fent clic aquí, i al document que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Desenvolupament de la campanya

 

Del dissabte 1 de maig al dijous 8 de juliol (ambdós dies inclosos):

 • Període de recopil·lació de tiquets de compra de comerços i serveis d’Abrera.

 

Del dimecres 16 de juny al divendres 9 de juliol (ambdós dies inclosos):

 • Període per bescanviar els tiquets de compra acumulats per cupons descompte de 5 euros a les oficines de la primera planta del nostre Mercat Municipal (Rambla del Torrentet,16) en el següent horari:  de 9 h a 13 h i de 16 a 20 h.
 • Aquest canvi només es podia realitzar una única vegada per persona durant la convocatòria fins a exhaurir l'import indicat a les bases de la convocatòria.

 

Del dimecres 16 de juny al diumenge 29 d'agost (ambdós dies inclosos):

 • Període per fer servir els cupons descompte als comerços adherits a la campanya. Des de l'Ajuntament pagarem als establiments els valors dels cupons presentats.

 

Qui es podia beneficiar de la campanya?

 • Persones majors d’edat que fessin compres o utilitzessin serveis a Abrera

 

En quins comerços es podein utilitzar els cupons descompte?

 • En tots els comerços amb el distintiu de la campanya "Comprema Abrera" col·locat al seu aparador.
 • Comerços adherits:
 • Consulteu el llistat fent clic aquí.

Llistat comerços adherits a la campanya Comprem a Abrera, i tu - Estiu 2021.jpg

 

Quants tipus de cupons hi havia?

 • Cupó vermell: Cupó de descompte per gastar en establiments alimentaris adherits a la campanya.
 • Cupó groc: Cupó de descompte per gastar en establiments de béns i serveis no alimentaris adherits a la campanya.

 

Quants cupons descompte es podien obtenir per tiquets de compra?

 • Per tiquets de compra que sumaven entre 100 i 199,99 €: 1 Cupó Vermell (de 5€) i 1 Cupó Groc ( de 5€), 10 € en total.
 • Per tiquets de compra que sumaven entre 200 i 299,99 €: 1 Cupó Vermell (de 5€) i 3 Cupons Grocs (de 5€), 20 € en total.
 • Per tiquets de compra que sumaven més de 300 €: 2 Cupons Vermells (de 5€) i 4 Cupons Grocs (de 5€), 30 € en total.

 

 Quan es feia una compra en un establiment adherit a la campanya

es podia pagar amb els cupons descompte, sempre que el valor de la compra

fos igual o superior al valor dels cupons decompte entregats

 

 

Per a més informació:

Us podeu adreçar a les dependències del Departament de Comerç   (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També pots trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

 

Comprem a Abrera! Fem créixer el nostre comerç!

 

Campanya de cupons descompa Comprem a Abrera 03.jpg

Campanya de cupons descompa Comprem a Abrera 02.jpg

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar
 • Campanya de reactivació econòmica d'Abrera
 • Comprem a Abrera, i tu? Bescanvieu els vostres tiquets!

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies