Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 00:12 h

Continuem gaudint de la temporada 2021 de la Piscina Municipal d'Estiu, fins al diumenge 12 de setembre!

26/8/2021

Amb més de 800 abonaments per a persones individuals i famílies, la Piscina Municipal d'Estiu és una de les activitats amb més bona acollida durant l'estiu per les veïnes i veïns del nostre municipi. L'equipament municipal compta amb totes les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19. Abans d'anar-hi, podeu consultar l'aforament del recinte en la portada d'aquesta pàgina web.


Enguany, la temporada de la Piscina d'Estiu d'Abrera va començar el diumenge 13 de juny i finalitzarà el diumenge 12 de setembre.

  • Consulteu els preus de les entrades individuals i dels abonaments per la Piscina Municipal d'Estiu fent clic aquí.

 


Piscina segura!

Aquesta temporada, la Piscina Municipal d'Estiu compta amb totes les mesures higiènic-sanitàries que vam adoptar l'any passat per a la prevenció i contenció de la Covid-19. El regidor d'Esports, Jordi Moreno, ha destacat que "per damunt de tot està la seguretat dels usuaris i usuàries. Enguany continuem amb el control de l'aforament de la piscina establert la temporada passada, perquè les persones que vulguin accedir-hi tinguin totes les garanties per passar una molt bona estona en la nostra piscina municipal. Aquesta temporada també mantenim l'entrada habitual al recinte i la sortida habilitada l'any passat per evitar encreuaments".

 

  • Escolteu L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 14/06/21  amb el regidor d'Esports Jordi Moreno fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Altres mesures que durem a terme per a la prevenció del coronavirus a la Piscina Municipal d'Estiu són la desinfecció dos cops al dia de les piscines, l'obligatorietat de mantenir a la zona de gespa una distància de seguretat de 2 metres entre les tovalloles i l'ús de mascareta en els desplaçaments pel recinte. Els vestidors i la zona de pícnic estaran oberts.

 

Accés per a persones abonades del CAM

Recordem que les persones abonades al CAM poden disposar també del servei de la Piscina d’Estiu durant tota la temporada. Així, poden accedir a la Piscina d’Estiu utilitzant el carnet d’abonat/da del CAM, al control d’accés de l’esmentada instal·lació.

 

Cartell Piscina d'Estiu 2021 

 


Activitats a la Piscina Municipal d'Estiu

 

Ràdio Abrera a la piscina!

El dilluns 30 d'agost d'11 h a 14 h tornarem a gaudir de la nostra ràdio municipal a la Piscina Municipal d'Estiu, amb l'emissió del programa "Viu l'Estiu" i la col·laboració de l'entitat "Juventudes Rocieras d'Abrera". Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 

Ràdio Abrera torna el dilluns 30 d'agost a la Piscina Municipal d'Estiu amb el programa

 

A Abrera, gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies