Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 20:16 h
 • Abrera + sostenible! Commemorem la Setmana de la Mobilitat 2023 amb una pedalada popular, el servei de bus urbà gratuït i les caminades per Abrera
 • MAPA RECORREGUT PEDALADA 2023

Abrera + sostenible! Commemorem la Setmana de la Mobilitat 2023 amb una pedalada popular, el servei de bus urbà gratuït i les caminades per Abrera

13/9/2023

Un any més, a Abrera ens sumem a la Setmana Europea de la Mobilitat. Des de l'Ajuntament organitzem diferents activitats per commemorar aquesta fita: el proper diumenge 17 de setembre tindrà lloc una pedalada popular per a tota la família, a partir de les 09.00 h amb sortida i arribada al parc de Can Morral, amb l'objectiu de millorar la qualitat de l’aire, recuperar l'espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat amb mitjans de transport sostenibles com és el cas de la bicicleta. El dimarts 19 de setembre durant tot el dia el servei de bus urbà d'Abrera serà gratuït per a totes i tots els usuaris i usuàries. I finalment el dimecres 20 de setembre, a partir de les 08.30 h s'organitzarà una Caminada per Abrera, amb sortida des del CAP d’Abrera (c. de Manresa, 9-15). Per una mobilitat sostenible i segura, participeu les activitats que organitzem a Abrera!


La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 se celebra del 17 al 20 de setembre i des de l'Ajuntament hem organitzat diferents activitats. En primer lloc es realitzarà una pedalada popular, el proper diumenge 17 de setembre adreçada a tota la família, a partir de les 09.00 h amb sortida i arribada al parc de Can Morral. 

 

Seguidament, el dimarts 19 de setembre durant tot el dia el servei de bus urbà d'Abrera serà gratuït per a totes i tots els usuaris i usuàries. I finalment el dimecres 20 de setembre, a partir de les 08.30 h s'organitzarà una Caminada per Abrera, amb sortida des del CAP d’Abrera (c. de Manresa, 9-15).

 

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 se celebra del 17 al 20 de setembre des de l'Ajuntament hem organitzat diferents activitats: una pedalada popular, el servei de bus urbà gratuït i una caminada per Abrera.

 

Descobrim Abrera en bici! Una cinquantena de persones ha participat aquest diumenge 18 de setembre en la pedalada familiar pels nostres carrers i places

Descobrim Abrera en bici! Una cinquantena de persones ha participat aquest diumenge 18 de setembre en la pedalada familiar pels nostres carrers i places

 

Pedalada popular per descobrir Abrera! 

 

La sortida de la pedalada està prevista a les 09.00 h des de Parc de Can Morral on es farà la benvinguda als i les participants. El recorregut passarà per diferents punts d'interès del nostre municipi on hi haurà uns cartells informatius amb codis QR, a través dels quals se'ls explicarà la història de diferents indrets emblemàtics d'Abrera, punts històrics i d'interès local, en format escrit i d'àudio.

 

Els punts d'interès que es visitaran durant la pedalada són els següents:

 1. Font dels Peixos
 2. Església de Sant Pere
 3. Ermita de Sant Hilari
 4. Horts de Can Morral

 

La previsió és que l'activitat, que finalitzarà al Parc de Can Morral, tingui una durada aproximada de 2 hores.

 

MAPA RECORREGUT PEDALADA 2023.jpg

 

Farem una pedalada popular no competitiva amb un recorregut de 6 km assequible per a tothom i descobrirem indrets emblemàtics d'Abrera!

Amb l'adhesió a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023, des de l'Ajuntament d'Abrera volem incidir i sensibilitzar la ciutadania entorn diferents aspectes:

 • Conscienciar sobre la necessitat de reduir l'ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir un entorn menys contaminat.
 • Promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici, amb transport públic o en vehicles elèctrics).
 • Gaudir i difondre el nostre patrimoni cultural d'una manera lúdica i amable amb el medi ambient.

 

Servei de bus urbà gratuït, el dimarts 19 de setembre!

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2023, el proper dimarts 19 de setembre durant tot el dia, s'oferirà de forma gratuïta el servei de bus urbà d'Abrera, per a totes i tots els usuaris i usuàries d'Abrera

Abrera + sostenible! Commemorem la Setmana de la Mobilitat 2023 amb una pedalada popular, el servei de bus urbà gratuït i les caminades per Abrera

 

"Posa't en marxa: Caminades per Abrera"

I finalment, en el marc de la iniciativa "Posa't en marxa: Caminades per Abrera", el proper dimecres 20 de setembre, a partir de les 08.30 h s'organitzarà una nova Caminada per Abrera, amb sortida des del CAP d’Abrera (c. de Manresa, 9-15). Es comptarà amb la participació de l'equip de fisioteràpia del CAP d'Abrera.

Caminades Dimecres CARTELL

A Abrera ens adherim a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023 i apostem per una mobilitat sostenible i segura! Des de la regidoria de Mobilitat i Transport convidem a totes les veïnes i tots els veïns d'Abrera a participar a les activitats organitzades. Animeu-vos i participeu-hi!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web www.abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
 • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
 • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies