Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 17/07/2024 | 13:33 h
  • Escola Bressol Món Petit

Ajuts econòmics per a l’escolaritat, menjador i acollida destinats a infants de 0 a 3 anys de l’Escola Bressol Municipal Món Petit, curs 2022-2023

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia aquest dissabte 12 d'agost i finalitzarà el divendres 15 de setembre, tots dos dies inclosos

24/8/2023

Des de l'Ajuntament d'Abrera informem de l'inici del període de sol·licitud dels ajuts econòmics per a l’escolaritat, menjador i acollida destinats a infants de 0 – 3 anys de l’Escola Bressol Municipal Món Petit d'Abrera corresponents al curs 2022-2023. La finalitat d'aquests ajuts és la de contribuir a l'accés a centres i serveis educatius públics del primer cicle d'educació infantil sota el principi d'igualtat d'oportunitats. Els serveis d'educació infantil de primer cicle inclouen l'escolaritat, el menjador i l'acollida.


L'escola bressol suposa per a la gran majoria dels nens i nenes la primera ocasió de participar en un context social fora de la seva família i ofereix espais de desenvolupament personal, social, cognitiu i emocional.

 

Com podem tramitar l’ajut?

  • De manera telemàtica a través de la seu electrònica, fent clic aquí (opció recomanada). Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
  • En el registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (i tardes de dimecres de 16.30 h a 19.00 h).  Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat.
  • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat.

 

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia aquest divendres 11 d'agost i finalitzarà el divendres 15 de setembre, ambdós dies inclosos.

 

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia aquest dissabte 12 d'agost i finalitzarà el divendres 15 de setembre, ambdós dies inclosos.

Per a més informació contacteu amb el Servei d’Acció Social de l’Ajuntament (carrer Major, 3), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del matí, al telèfon de contacte 937702911 (ext.1702) i al correu electrònic serveissocials@abrera.cat.

 

Celebrem el 20è aniversari de l'Escola Bressol Municipal Món Petit amb la comunitat educativa, ex alumnat i famílies

 

A Abrera, les famílies i els i les nostres infants sempre són primer!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies