Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 24/07/2024 | 01:21 h

No us perdeu 'La motxilla de l’Ada', aquest diumenge 19 de juny a la Sala Municipal

16/6/2022

Amb motiu del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI, que es commemora el 28 de juny, des de l'Ajuntament d'Abrera hem programat l’espectacle gratuït 'La motxilla de l’Ada', a càrrec de Cia. Teatre al Detall, que tindrà lloc a la Sala Municipal (ps. de Telefònica s/n) aquest diumenge 19 de juny, a partir de les 17.00 h. Ja podeu fer la vostra inscripció en aquest web municipal, en l'enllaç que trobareu seguidament. 


'La motxilla de l’Ada' és un espectacle dirigit a tots els públics a partir de 5 anys. L'obra posa en escena una història TRANSformadora sobre la identitat de gènere. Sinopsi: l'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic...i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

 

L'obra de teatre 'La motxilla de l’Ada' posa en escena una història TRANSformadora sobre la identitat de gènere.

 

 

No us perdeu l'espectacle 'La motxilla de l’Ada' d’aquest diumenge 19 de juny a la Sala Municipal

Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI


El Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, la coneguda revolta Stonewall, on es va denunciar públicament per primera vegada la vulneració de drets i la repressió social que patien les persones LGTBI. Aquells disturbis i manifestacions als carrers de la ciutat van propiciar que s’escollís aquest dia per commemorar, reivindicar i reconèixer la igualtat i la dignitat del col·lectiu.

Després de mig segle d’aquella fita que va marcar la direcció de la història, tot i els avenços quant a la igualtat formal de la diversitat afectiva, sexual i de gènere en alguns països del món, els drets reals i les garanties per cobrir les necessitats específiques del col·lectiu LGTBI no estan encara assegurades, ni tampoc sembla que s’hagin arrelat a la consciència de la majoria social. És per això que cal continuar apostant per polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere amb l’objectiu de transformar els drets formals del col·lectiu LGTBIQ+ en realitats viscudes, visibles i acceptades socialment, en pro de millorar-ne les condicions de vida, garantint l’equitat social i vetllant per la dignitat humana i la llibertat de ser, estimar sentir i expressar-se com cadascú desitgi, amb tots els drets i tot l’orgull.

 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies