Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 02:23 h

Millorem els nostres parcs urbans! Iniciem els treballs de millora i ampliació de la zona de jocs del parc de Can Morral

L'ampliació de la zona de jocs del parc de Can Morral és un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2019-2020

4/2/2022

Amb l’objectiu que els nostres infants i famílies puguin jugar de forma segura en uns equipaments òptims i gaudir dels espais públics del nostre municipi, des de l’Ajuntament d’Abrera treballem contínuament en diverses actuacions de millora. Aquesta setmana hem iniciat els treballs de millora de la zona de jocs infantils (espai de lleure i convivència) del parc de Can Morral per fer el parc més inclusiu per a tothom. També hem iniciat l'ampliació de la zona de jocs del parc, un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2019-2020.


Des de l'Ajuntament d'Abrera hem iniciat els treballs de millora i ampliació de la zona de jocs del parc infantil del parc de Can Morral, al barri de Can Morral del nostre municipi. El parc està dotat d’unes pistes de bàsquet i d’una gran zona de jocs dedicada principalment a la franja d'edat de 3 a 12 anys. L’objectiu d'aquestes actuacions és millorar la zona de jocs existents i crear-ne una de nova.

 

Durant les obres, que tenen una durada prevista de dos mesos, el parc romandrà tancat a les famílies. Preguem que disculpeu les molèsties!

Millora de la zona de jocs infantils (espai de lleure i convivència) del parc de Can Morral

La zona de jocs infantils actual està situada al mig del parc de Can Morral. La zona de jocs infantils actual té una superfície de 515 m2. Amb l'ampliació obtindrem una zona de jocs infantils de 632 m2.

Les obres de millora que hem iniciat a l'espai inclouen diverses actuacions:

 • Instal·lació de jocs inclusius per millorar l'accessibilitat i que tots els nens i nenes, també els petits i petites amb diversitat funcional, puguin gaudir de la zona de jocs.
 • Pavimentació amb cautxú per millorar el drenatge del terra, en substitució del paviment de sauló
 • Ampliació de la tanca existent per millorar la seguretat del recinte.

Les obres de millora de la zona de jocs infantils del parc de Can Morral inclouen la instal·lació de nous jocs inclusius per a tots els nens i nenes, una nova pavimentació amb cautxú i l'ampliació de la tanca per millorar la seguretat

Millorem els nostres parcs urbans! Des de l'Ajuntament d'Abrera iniciem els treballs de millora i ampliació de la zona de jocs del parc de Can Morral - Inici de les obres

 

Creació d'una nova zona de jocs al parc de Can Morral

La proposta "Creació d'una nova zona de jocs al parc de Can Morral" va ser el segon projecte més votat dels Pressupostos Participatius 2019-2020. Trobareu més informació fent clic aquí.  Amb les obres, al parc de Can Morral tindrem una superfície reformada de 1.650 m2 amb nous jocs, jardineria i camins accessibles per a tothom:

 • Instal·lació de noves estructures de jocs infantils com una tirolina i jocs d'escalada
 • Nova zona per a adolescents (barana de fusta)
 • Instal·lació de llits elàstics
 • Condicionament i enjardinament de l’espai, amb parterres, la plantació de gespa, la instal·lació d'una vorada de fusta de pi i la creació de camins de formigó imprès de color terrós dins el parc. Reubicació d'arbres.
 • 1.650m2 superfície reformada amb camins accessibles, jardineria i nous jocs.

 


La proposta "Creació d'una nova zona de jocs al parc de Can Morral" va ser el segon projecte més votat dels Pressupostos Participatius 2019-2020. El nou espai inclourà una tirolina, una zona d'escalada i un espai per a adolescents.

Abrera Participa

Obres de millora i ampliació del parc de Can Morral

 

 

 

Amb aquests treballs afavorim i promovem l’esbarjo a l’aire lliure en unes instal·lacions més còmodes, segures i afables amb el nostre entorn. L'ús continuat de les zones de joc, les inclemències del temps i, a vegades, el vandalisme provoquen el deteriorament dels espais de joc infantil. Per aquest motiu, realitzem millores de renovació de jocs infantils, paviments, camins, tanques, murs de contenció de terres i mobiliari urbà dels parcs infantils d'Abrera.

 

El regidor d'Espai Públic de l'Ajuntament d'Abrera, Albert Roca, ha explicat que "aquest inici d’any, comencen les obres de millora i ampliació del parc de Can Morral. Ampliem la zona de jocs infantil, amb una sèrie de nous jocs inclusius, per tal de que tots els infants del poble puguin gaudir-ne d’una forma segura i adaptada. També, creem una nova  zona de jocs fora de l’àrea infantil, amb jocs per totes les edats com una tirolina, jocs d’escalada, zona per adolescents i llits elàstics. Tanmateix, als voltants del parc infantil adaptarem una sèrie de camins, per tal que el recorregut sigui inclusiu i accessible per a tothom. Amb aquestes obres, també reubiquem una sèrie d’arbres (que hi ha al voltant del parc), perquè l’ampliació sigui de la millor manera possible. Amb aquestes obres, el que volem fer és una zona d’esbarjo infantil i juvenil molt concorreguda, adaptades a l’actualitat i a les noves necessitats. Creiem que hem d’anar fent aquestes actuacions en els nostres parcs i, per tant, apostem per aquestes obres de millora i ampliació, en aquest cas".

 

Afavorim i promovem l’esbarjo a l’aire lliure en unes instal·lacions més còmodes, segures i afables amb el nostre entorn, i convidem les nostres famílies a gaudir dels nostres parcs. També fem una crida al civisme per continuar tenint un poble àmpliament cívic i respectuós. 

Així mateix recordem que l'ús correcte dels equipaments és responsabilitat dels adults que acompanyen els infants i que els parcs infantils són espais lliures de fum. I fem una crida al civisme per continuar tenint un poble àmpliament cívic i respectuós

Des de l'Ajuntament continuem treballant en el manteniment i la millora de tots els nostres parcs, i convidem les nostres famílies a gaudir-los amb respecte! Entre tots i totes, gaudim i cuidem dels nostres parcs!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies