Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 22/02/2024 | 06:28 h
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Cartell Setmana de la Mediació 2022 d'Abrera
 • Setmana de la Mediació 2022 - Entrevista a Ràdio Abrera amb la regidora de Mediació, Giulia Mirto i la mediadora municipal Jessica Ahaik

  + 9

 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Activitats Biblioteac Josep Roca i Bros Gener 2022 - Conte de titelles La rata forastera de la Cia Teatre en Miniatura dins la Setmana de la Mediació
 • Titelles La rata forastera de la Cia. Teatre en Miniatura
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Celebrem el Dia Europeu de la Mediació! Mercat ambulant dels dimarts
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Servei de Mediació. Poster

A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! Del divendres 21 al dimecres 26 de gener organitzem una nova edició de la Setmana de la Mediació

Avui divendres 21 de gener commemorem el Dia Europeu de la Mediació

21/1/2022

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera organitzem, un any més, la Setmana de la Mediació, que tindrà lloc des del divendres 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, fins al dimecres 26 de gener. Enguany combinem activitats presencials com ara un espectacle infantil de titelles i una carpa informativa al mercat setmanal, amb la presentació d'un vídeo sobre el nostre Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana i diverses entrevistes a Ràdio Abrera.

 

Les activitats programades es desenvoluparan complint amb totes les mesures sanitàries davant la Covid. A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! Commemoreu amb nosaltres la Setmana de la Mediació! Preneu nota!


A Abrera les persones són primer! Enguany la situació sanitària actual ens permet oferir una proposta combinada d'activitats presencials i propostes virtuals per celebrar una nova edició de la Setmana de la Mediació d'Abrera. Així, en col·laboració amb la Biblioteca Josep Roca i Bros, hem programat un espectacle infantil de titelles, Ràdio Abrera emetrà diferents espais informatius i entrevistes, i presentarem un nou video sobre el nostre Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana que podreu visualitzar a través de les nostres xarxes socials. L'objectiu és que les veïnes i veïns del nostre municipi que ho desitgin puguin participar-hi i conèixer la mediació i el servei gratuït que oferim a Abrera. 

 

En el marc de la Setmana de la Mediació us oferim una proposta combinada d'activitats presencials i virtuals amb un espectacle infantil de titelles, entrevistes i diversos vídeos que podreu visualitzar a través de les nostres xarxes socials.

 

Durant l'any 2021, des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera hem gestionat gairebé un centenar de casos i més 200 persones s'hi han adreçat al nostre servei. Aquestes xifres suposen un increment molt significatiu respecte a anys anteriors. Properament us informarem, amb més detall, de les xifres totals del servei durant el passat exercici.

 

A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! Durant l'any 2021 hem gestionat gairebé un centenar de casos i s'han adreçat al nostre servei més de dues-centes persones, el que respresenta un increment significatiu respecte a anys anteriors.

 

A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! A continuació us oferim el detall de la programació de la Setmana de la Mediació d'Abrera d'aquest any 2022. Preneu nota!

 

 

Divendres 21 de gener

Presentació del vídeo "Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera"

 

Vídeo informatiu sobre el funcionament del nostre Servei de Mediació i Convivència Ciutadana. 

A les 10.00 h, a l'Instagram @abrerainfo i canal de Youtube de l'Ajuntament d'Abrera, hem presentat un vídeo que podeu visualitzar fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina

 

Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació


"L'Entrevista del Dia" de Ràdio Abrera

Amb la regidora de Mediació, Giulia Mirto, i la mediadora del Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera, Jessica Ahaik

A les 14.04h,  a la nostra emissora municipal al 107.9 FM, a l'app i al web www.radioabrera.cat. us hem ofert "L'Entrevista del Dia" dedicada especialment a la Setmana de la Mediació. La podeu tornar a sentir fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

Setmana de la Mediació 2022 - Entrevista a Ràdio Abrera amb la regidora de Mediació, Giulia Mirto i la mediadora municipal Jessica Ahaik.jpeg

 

Dissabte 22 de gener

Espectacle infantil de titelles: “La rata forastera”

 

En col·laboració amb la Biblioteca Josep Roca i Bros oferim aquest conte infantil de titelles a càrrec de la companyia Teatre en Miniatura, que s’adreça a infants a partir de 3 anys. Una rata molt treballadora arriba en un poblet molt petit per passar-hi uns dies, però, un ànec i un porquet molt desconfiats, es pensen que les intencions de la rata no són bones. El porquet pararà una trampa a la rateta, tot i que al final s’adonarà que estava equivocat i que no es pot jutjar els altres sense conèixer-los abans.

 

Aquesta activitat requereix d'inscripció prèvia a través del correu electrònic biblio@abrera.cat o trucant al T. 93 770 08 81. També es podrà formalitzar presencialment abans de l'inici de l'activitat sempre que l'aforment ho permeti.


A les 11.00 h, a la sala d’actes de la planta baixa de la Casa de Cultura (C. de Federico Garcia Lorca, 17) 

 

Activitats Biblioteac Josep Roca i Bros Gener 2022 - Conte de titelles La rata forastera de la Cia Teatre en Miniatura dins la Setmana de la Mediació.pngTitelles La rata forastera de la Cia. Teatre en Miniatura.jpg

 

 

Dimarts 25 de gener

"La mediació surt al carrer"

 

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera instal·larem una carpa informativa al mercat setmanal

 

De 10.00 h a 13.00 h al Mercat Setmanal (al carrer de Josep Tarradelles/cantonada amb amb Pg. de l'Església)Celebrem el Dia Europeu de la Mediació! Mercat ambulant dels dimarts

 

Dimecres 26 de gener

Espai "Mediació i convivència" de Ràdio Abrera

 

Cada darrer dimecres del mes, "L'Entrevista del Dia" de Ràdio Abrera es converteix en un espai de col·laboració amb el Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera, al que parlem del servei i les activitats que s'organitzen al municipi en l'àmbit de la mediació i la convivència ciutadana.

 

També s'atenen consultes de la ciutadania que podeu fer arribar a través del correu electrònic mediacio@abrera.cat o trucant al 93 770 29 11 i deixant el vostre missatge. També pots utilitzar el formulari de contacte del web radioabrera.cat indicant a l'assumpte "Consulta sobre Mediació".

Pots escoltar tots els programes fent clic aquí.

 

A les 14.04h,  a la nostra emissora municipal al 107.9 FM, a l'app i al web www.radioabrera.cat.

 

 

Visualitzeu els vídeos del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera

Al nostre canal de Youtube al que podeu accedir fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina, podeu visualitzar els següents vídeos que hem elaborat des del Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera: 

 • "Bon veïnatge i mediació",  sobre la mediació entre veïns i veïnes i la comunitat
 • "Bon tracte familiar i mediació", sobre la mediació en l'àmbit de la família
 • "Mediació veïnal i familiar", sobre la mediació entre veïns i veïnes i entre familiars

 

Cartell Setmana de la Mediació 2022 d'Abrera.jpg

 

21 de gener: Dia Europeu de la Mediació

Coincidint amb l’aniversari de l’aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa de la 1a Recomanació núm. R(98)1, sobre mediació familiar, el 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació, que vol ser un dia per a homenatjar a totes aquelles persones que es dediquen a aquest espai de resolució de conflictes i per destacar la importància d’aquest camp per evitar l’escalada de problemes que es poden resoldre mitjançant el diàleg.

 

La regidora de Mediació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, explica que l'objectiu d'organitzar aquesta Setmana de la Mediació "i atenent que el dia 21 de gener és el Dia Europeu de la Mediació, un any més posem en valor el servei que portem prestant des de fa uns anys des del Servei de Mediació amb l’objectiu que aquelles situacions que trobem en el dia a dia en el nostre entorn, sigui familiar, veïnal, al carrer... i que ens puguin causar un neguit, estiguin acompanyades professionalment per tal de trobar-hi la millor solució per a tothom. Seguirem apostant per aquest servei de mediació, pel bon veïnatge i bones relacions familiars".

 

Agraïm la col·laboració de les veïnes i veïns d'Abrera en la realització dels vídeos que hem elaborat per donar a conèixer el Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera. També el suport de la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros i la nostra emissora municipal Ràdio Abrera. Moltes gràcies a totes i tots! 

 

 

Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera: un servei a l'abast de tothom!

El Servei de Mediació i Convivència Ciutadana és un servei gratuït adreçat a tota la ciutadania abrerenca que oferim des de l’Ajuntament d’Abrera amb l’objectiu d’ajudar-vos a resoldre els conflictes que us puguin sorgir amb el veïnat, amb la família, les amistats... el nostre entorn; d’una forma pacífica i dialogada.

 

 

Què és la mediació?

La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en què una tercera persona, neutral, imparcial i professional (el mediador o mediadora), crea un espai de diàleg i que és totalment confidencial. En aquest espai us ajudem i acompanyem perquè vosaltres mateixos pugueu trobar solucions satisfactòries al conflicte. 

La mediació és voluntària i confidencial.

 

 

Què és el Servei de Mediació Ciutadana?
És un servei públic i gratuït, adreçat a la ciutadania d’Abrera, on s'ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència, que sorgeixen en les relacions entre les persones, de manera pacífica, imparcial i confidencial.  

 

Com hi puc contactar?

El nostre horari d'atenció a la ciutania és els dimecres de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h. Per a qualsevol consulta o per demanar cita prèvia les persones interessades poden contactar-hi de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del matí, i dimarts i dimecres de 16 a 19 hores de la tarda, a través dels següents canals:

 

• Presencialment: Edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Abrera (c. Major, 3).

• Per telèfon: 93 770 29 11

Via correu electrònic: mediacio@abrera.cat 

 

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana treballem també per la promoció del bon veïnatge al nostre municipi, en col·laboració amb els i les agents de dinamització i els i les agents de civisme per reforçar els vincles i el sentiment de pertinença; tot visibilitzant i posant en valor la diversitat.

 

A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! Commemoreu amb nosaltres la Setmana de la Mediació!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies