Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 12:25 h

Can Morral acull una castanyada musical, amb la participació d'entitats i músics del barri. Gràcies a tothom!

29/10/2021

Des del Servei de Mediació i Convivència de l'Ajuntament d'Abrera hem organitzat una Castanyada Musical al barri de Can Morral, en col·laboració de l'Associació Veïnal de Can Morral, l'AMPA de l'Escola Josefina Ibáñez i l'Escola Municipal de Música d'Abrera. L'activitat es va dur a terme el dijous 28 d'octubre amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19, com aforament limitat pel concert.

 
 

La castanyada musical  del barri de Can Morral va ser una activitat gratuïta familiar, adreçada a totes aquelles persones amb ganes de passar una tarda divertida, amenitzada per bona música. L'esdeveniment va tenir lloc al carrer Esparreguera número 3, davant l'Escola Josefina Ibáñez, i va comptar amb el nostre alcalde, Jesús Naharro, la regidora d'Acció Social, Giulia Mirto, el regidor de Cultura, Francisco Sánchez i el regidor de Joventut, Alfred Delgado.

 

L'activitat va començar a les 16.30 h amb un Taller d'instruments reciclats per als petits, en què els vam ajudar a donar vida i molta música a materials que tenim per les nostres cases. A les 17.30 h, l'Escola Municipal de Música del nostre municipi va oferir un concert a càrrec de l'alumnat del centre, amb l'aforament complet. Seguidament, va tenir lloc una Jam Session amb micro obert, a càrrec de músics del barri. Moltes gràcies a tothom per la seva participació!

 

  • Veieu el vídeo de l'esdeveniment fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina

 

La regidora d'Acció Social, Giulia Mirto, ha valorat molt positivament l'activitat: "Ha estat una tarda molt divertida, una tarda de retrobaments al nostre barri de Can Morral on hem pogut compartir bona música i castanyes, així com molts tallers per als infants i per als més adults. Agraïm l’esforç de l’Associació Veïnal de Can Morral, de diversos músics i músiques del barri i de l’AMPA de l’Escola Josefina Ibáñez, que un cop més han organitzat amb l’esforç i la predisposició que els caracteritza, una jornada de diversió per a tota la família on tothom hi hem pogut participar i passar una molt bona tarda. També agraïm la seva participació i col·laboració a l’Escola Municipal de Música i tot el seu alumnat, als espais Galàxia i kalima i a l’Aula d’Adults. I com no als voluntaris de Protecció Civil que ens han estat acompanyant tota la tarda. Seguirem treballant activament amb totes les iniciatives que tinguin les associacions veïnals per a seguir gaudint dels nostres barris i els retrobaments”. 


Agraïm l’esforç de l’Associació Veïnal de Can Morral, de diversos músics i músiques del barri i de l’AMPA de l’Escola Josefina Ibáñez, que un cop més han organitzat amb l’esforç i la predisposició que els caracteritza, una jornada de diversió per a tota la família

  

El Servei de Mediació a l'entrevista del Dia de Ràdio Abrera


Cada darrer dimecres del mes, Ràdio Abrera dedica el seu espai "L'Entrevista del Dia", que s'emet a les 14.04 hores, al Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera. En l'espai que es va emetre el dimecres 27 d'octubre a les 14.05 h vam parlar de la Castanyada musical al barri de Can Morral.

  • Trobareu els podcast del Servei de Mediació a l'entrevista del Dia de Ràdio Abrera fent clic aquí.


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 
 

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies