Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 06:41 h

El barri de Ca n'Amat celebra la seva festa amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19 i diferents activitats programades amb èxit d'assistència. Gràcies, Abrera!

13/7/2021

El barri de Ca n'Amat ha iniciat aquest cap de setmana les Festes Majors dels barris, que enguany es tornaran a celebrar, si la situació sanitària ho permet, amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19. Des de l'Ajuntament d'Abrera col·laborem amb les associacions de veïns i veïnes en l'organització dels esdeveniments festius. 


Amb el lema "Fem Cultura a Ca n'Amat 2021" el barri de Ca n'Amat ha acollit diferents activitats per a totes les edats des del divendres 9 al diumenge 11 de juliol passat, que s'han organitzat des de l'Associació de Veïns i Veïnes de Ca n'Amat 2001, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Abrera i de Sant Esteve Sesrovires. Es va realitzar la reserva d'entrades per via telemàtica, així, quan el públic arribava a l'entrada de l'espectacle, ja tenien les cadires preassignades amb la distància de seguretat pertinent. A més, a l’entrada, es va prendre control de temperatura personal i es va subministrar gel hidroalcohòlic a totes i tots els assistents.

 

Divendres 9 de juliol, a les 19.30 h, es va poder gaudir de cinema familiar amb la projecció de "La aventura congelada de Frozen", al qual van assistir unes 69 persones. A les 22 h es va disputar la Lliga de monòlegs, amb una competició "batalla" de monòlegs on humoristes professionals van actuar davant del públic que feia de jurat, i alhora d’espectador, puntuant als artistes en cada ronda per anar sumant els punts en una classificació general que va donar com a resultat el guanyador final. El format va incloure els  monologuistes Miguel Ángel Marín, Edu Mutante, Dani Estera i Javi Chulo. L'aforament aproximat va ser d'unes 90 persones. El públic va poder gaudir de tres estils diferents d'humor i va agradar moltíssim a tots els assistents. 

 

L'endemà, dissabte 10 de juliol a les 23 h, es va programar l'espectacle d'Improshow a càrrec de Lorena Rodellar i Vero Rocamora, que van fer riure a tothom! Van assistir aproximadament unes 70 persones. Tot seguit va actuar l'artista Adrián, que va deixar el públic bocabadat amb la seva veu. Va interpretar un repertori de la copla espanyola.

 

I finalment diumenge 11 de juliol, a les 20 h, es va organitzar un espectacle de màgia i entreteniment de la mà de la il·lusionista Lilina amb una participació d'unes 85 persones i a les 23 h es va cloure la festa amb l’actuació del grup Som Cabaret, amb una assistència de públic d'unes 70 persones.

                                                         

"L'assistència a totes les activitats que hem programat dins el programa de la Festa Major de Ca n'Amat d'enguany ha estat molt bona"

Des de la regidoria de Cultura i Festes Populars a l'Ajuntament d'Abrera es fa una valoració molt positiva d'aquesta festa, ja que "l'assistència a totes les activitats que hem programat dins el programa de la Festa Major de Ca n'Amat d'enguany ha estat molt bona. Els veïns i les veïnes van quedar molt contents amb les propostes i, a més, es van seguir totes les mesures higienic-sanitàries establertes i es van respectar en tot moment els aforaments permesos". 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem agrair la feina realitzada per l'Associació de Veïns i Veïnes del barri de Ca n'Amat, així com a totes les persones assistents a les activitats de Festa Major del barri, que han seguit en tot moment les directrius i mesures establertes per evitar contagis per la Covid-19 i han gaudit de la festa i de totes aquestes propostes. Moltes gràcies a tothom!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies