Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 08:18 h
 • Fem Cultura a Ca n'Amat 2021!

Aquest mes de juliol, tornarem a gaudir de les Festes Majors dels barris d'Abrera! Ca n'Amat reprèn la seva festa aquest cap de setmana

Activitats festives a Ca n'Amat des d'avui divendres 9 al diumenge 11 de juliol

9/7/2021

El barri de Ca n'Amat inicia les Festes Majors dels barris, que enguany tornen a celebrar-se amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19. Des de l'Ajuntament d'Abrera col·laborem amb les associacions de veïns i veïnes en l'organització dels esdeveniments festius. Amb el lema "Fem Cultura a Ca n'Amat 2021" el barri acollirà activitats per a totes les edats des d'avui divendres 9 al diumenge 11 de juliol. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia. Preneu nota!


Des de l'Associació de Veïns i veïnes de Ca n'Amat 2001, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Abrera i de Sant Esteve Sesrovires, s'ha preparat un programa d'activitats per a tota la família, amb l'objectiu de retrobar-se i gaudir dels dies de festa amb totes i tots els i les assistents.

 

El regidor de Cultura i Festes Populars a l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha explicat que "en este mes de julio disfrutaremos de las Fiestas Mayores de nuestros barrios y estamos realizando un esfuerzo conjunto para que las actividades se realicen con todas las medidas de seguridad, que serán las mismas que se aplicaron en la Festa Major d'Abrera: imprescindible cita previa en cada una de las actividades, mascarilla y distancia entre personas. Aprovechamos para agradecer el enorme trabajo y esfuerzo que des de las asociaciones vecinales están haciendo para que este año podamos disfrutar de sus fiestas mayores. ¡Salgamos a disfrutar de las actividades que nos ofrecen las asociaciones de vecinas y vecinos con responsabilidad!".

 

Per la seva part, el president de l’associació veïnal, Diego Aranda, ha destacat en declaracions a Ràdio Abrera que aquesta Festa Major de Ca n'Amat 2021 "la cogemos con muchas ganas, ya que el año pasado no pudimos celebrar nada por la irrupción del Covid-19 y este año, debido a la situación sanitaria actual, el programa es cortito, pero lo vamos a hacer con mucha ilusión y responsabilidad adoptando todas las medidas para prevenir los contagios como son el uso de mascarilla y gel hidroalcohólico, guardando la distancia de seguridad entre las personas y tomando los datos de contacto de la gente que vaya entrando al recinto, para poder contactar con ellos si hubiera cualquier problema. Este año tampoco es fácil, pero hay que animarse, disfrutar de los actos que se puedan organizar y continuar para pasarlo lo mejor posible".

 

 

 Inscripció prèvia

Les activitats festives tindran lloc a la zona esportiva de Ca n’Amat (c. Sant Esteve, 47 Sant Esteve Sesrovires. Tots els esdeveniments seran gratuïts i per accedir-hi cal inscripció prèvia:

 

 • Dilluns 5 de juliol, dimarts 6 i dimecres 7 de juliol enviant un missatge de WhatsApp al T. 656 288 650 o un mail a l'adreça avv.canamat@gmail.com.
 • En aquest web municipal fent clic aquí (Monòlegs Lliga de monòlegs).

 

 

 Divendres 9 de juliol

 

A les 19.30 h, cinema familiar amb "La aventura congelada de Fronzen", amb crispetes i obsequis pel públic assistent.


A les 22 h, Lliga de monòlegs. Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Abrera organitzem l'activitat, una competició "batalla" de monòlegs on humoristes professionals actuaran davant d’un públic que farà de jurat, i alhora d’espectador, puntuant als artistes en cada ronda per anar sumant els punts en una classificació general que donarà com a resultat el guanyador final. El format inclourà 4 monologuistes (un d'ells també és el presentador). Miguel Angel Marin, Edu mutante, Dani Estera i Javi Chulo. El públic pot portar cassoles o estris de cuina per fer soroll i animar més els monòlegs! L'hora aproximada de finalització de l'espectacle és les 23.30 h.

 

                                                                                    La lliga de monologuistes

 

 

 Dissabte 10 de juliol

 

A les 23 h, espectacle d'Improshow a càrrec de Lorena Rodellar i Vero Rocamora. Riures per a tothom!

 

 

 Diumenge 11 de juliol

 

A les 20 h, espectacle de màgia i entreteniment de la mà de la il·lusionista Lilina. I a les 23 h, fi de festa amb l’actuació del grup Som Cabaret.

 

 

 

                                                            Fem Cultura a Ca n'Amat 2021!

 

 

Per una celebració saludable, prenem mesures de seguretat. Gaudim de les Festes Majors dels barris amb precaució!

 • Per totes les activitats, recordem que l'ús de mascareta és obligatori.
 • Renteu-vos sovint les mans, amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques. 
 • Respecteu la distància física entre persones (1,5 metres).
 • No estan permeses les aglomeracions de gent.

 

Els ajuntaments d'Abrera i Sant Esteve de Sesrovires col·laborem en l'organització de la Festa Major de Ca n'Amat amb l'associació de veïns i veïnes del barri. Moltes gràcies a tothom per la feina i a gaudir de la festa!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies