Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 11:47 h
  • Tornem a refrescar-nos amb les lectures de la Bibliopiscina d'Abrera a la nostra Piscina Municipal d'Estiu!
  • Tornem a refrescar-nos amb les lectures de la Bibliopiscina d'Abrera a la nostra Piscina Municipal d'Estiu!
  • Cartell Bibliopiscina 2021

Tornem a refrescar-nos amb les lectures de la Bibliopiscina d'Abrera a la nostra Piscina Municipal d'Estiu!

El servei estarà disponible de dilluns a divendres, des del dilluns 5 al divendres 30 de juliol (ambdós inclosos)

5/7/2021

Aquest any la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros organitza, de nou, la Bibliopiscina, una iniciativa que apropa als i les usuaris i usuàries de la Piscina Municipal d’Estiu a les lectures més refrescants!


Durant aquest mes de juliol, des de la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera posem a l’abast de totes i tots els usuaris i usuàries de la Piscina Municipal d’Estiu (passeig de l'Església, 18), la possibilitat de fer ús del servei de préstec de premsa, revistes, contes infantils i llibres per a adults, dins el recinte de la piscina.

 

Aquest servei està pensat per donar una visió de la lectura més relacionada amb el període d’estiu i per això, les propostes són lectures molt amenes i fresques i estarà disponible de dilluns a divendres, des d'avui dilluns 5 i fins al divendres 30 de juliol (ambdós inclosos), en horari de 16 h a 20 h.

 

Enguany hem canviat la ubicació de la Bibliopiscina per tal d'oferir un millor servei. Ens trobareu enfront de la porta d'entrada d'accés, a la zona del davant de la piscina gran, al costat de la sala de màquines.

 

Per fer-ne ús de la Bibliopiscina, només cal identificar-se amb el DNI, el carnet de la piscina o bé el de la mateixa biblioteca. La persona que agafi en préstec qualsevol document, haurà de fer un ús responsable dels documents, ja que després de la seva lectura aquests hauran de passar una quarantena de 24 hores. D'aquesta manera garantim la seguretat del fons de la bibliopiscina. 

 

Per a més informació, podeu adreçar-vos a la Piscina Municipal d’Estiu o a la Biblioteca Municipal d’Abrera (c. de Federico García Lorca, 17), a l’espai web de la biblioteca fent clic aquí http://www.biblioabrera.cat i a les seves xarxes socials.

 

Horari d'estiu i vacances de la biblioteca

Fins al proper dilluns 13 de setembre inclòs, l'horari d'obertura de la Biblioteca Josep Roca i Bros serà els matins de dijous i divendres de 10 h a 14 h i les tardes de dilluns a dijous de 16 h a 20.30 h.

 

D'altra banda, amb motiu de les vacances d'estiu, l'equipament municipal romandrà tancat del dilluns 2 i fins al divendres 20 d'agost de 2021. 

 

Aquest estiu, torna’t a refrescar amb les lectures de la Bibliopiscina d’Abrera!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies