Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2024 | 13:01 h

Iniciem la temporada 2021 de la Piscina Municipal d'Estiu. Inscripcions telemàtiques dels abonaments en aquest espai web!

A Abrera gaudirem de l'estiu amb activitats segures!

13/6/2021

Avui diumenge 13 de juny, tornem a gaudir de la Piscina Municipal d'Estiu, amb totes les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19. Abans d'anar-hi, podreu consultar l'aforament del recinte en la portada d'aquesta pàgina web. Si esteu interessats/des en tenir el vostre abonament personal o familiar per accedir a la Piscina Municipal d'Estiu tota la temporada, ja podeu sol·licitar-lo telemàticament en aquesta pàgina web, en l'enllaç que trobareu seguidament. Si necessiteu assessorament per fer la inscripció telemàtica, podeu sol·licitar cita prèvia presencial al departament d'Esports, trucant al T. 93 770 51 00, de dilluns a divendres de les 8 h a les 21 h, dissabtes de 10 a 19 h i diumenges d’11 a 13 h.


Enguany, la temporada de la Piscina d'Estiu d'Abrera comença aquest diumenge 13 de juny i finalitzarà el diumenge 12 de setembre.

  • Consulteu els preus de les entrades individuals i dels abonaments per la Piscina Municipal d'Estiu fent clic aquí.
  • Vols fer el teu abonament? Omplena les dades del formulari d'inscripció fent clic aquí.


Piscina segura!

Aquesta temporada, la Piscina Municipal d'Estiu comptarà amb totes les mesures higiènic-sanitàries que vam adoptar l'any passat per a la prevenció i contenció de la Covid-19. El regidor d'Esports, Jordi Moreno, ha destacat que "per damunt de tot està la seguretat dels usuaris i usuàries. Enguany continuem amb el control de l'aforament de la piscina establert la temporada passada, perquè les persones que vulguin accedir-hi tinguin totes les garanties per passar una molt bona estona en la nostra piscina municipal. Aquesta temporada també mantenim l'entrada habitual al recinte i la sortida habilitada l'any passat per evitar creuaments".
Escolteu L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 14/06/21  amb el regidor d'Esports Jordi Moreno fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Altres mesures que durem a terme per a la prevenció del coronavirus a la Piscina Municipal d'Estiu són la desinfecció dos cops al dia de les piscines, l'obligatorietat de mantenir a la zona de gespa una distància de seguretat de 2 metres entre les tovalloles i l'ús de mascareta en els desplaçaments pel recinte. Els vestidors i la zona de pícnic estaran oberts.

 

Accés per a persones abonades del CAM

Recordem que les persones abonades al CAM poden disposar també del servei de la Piscina d’Estiu durant tota la temporada. Així, a partir del diumenge 13 de juny també podran accedir a la Piscina d’Estiu utilitzant el carnet d’abonat/da del CAM, al control d’accés de l’esmentada instal·lació.

 

Cartell Piscina d'Estiu 2021 

 

A Abrera, gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies