Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 20/06/2024 | 17:22 h

Celebrem el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

12/2/2019

El dilluns 11 de febrer vam commemorar el dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. Des de l’Ajuntament d’Abrera vam realitzar diverses activitats per donar visibilitat i reconèixer el paper de la dona en l’àmbit científic.

Durant el matí, els nens i nenes de les Llars d’infants d’Abrera, El Món Petit i Quitxalla, van poder gaudir del conta contes teatral dansat de “Marina i el somni de volar”, una història dolça i màgica d’una dona que vol ser inventora per poder volar, que ens transmet valors de superació i empoderament. L'activitat va regalar als petits i petites el missatge de que tot és possible i, sobretot, va encoratjar a la primera infància a pensar en gran, a volar alt i a no permetre que cap pensament limitant ens defineixi, perquè tots i totes podem arribar a ser el que vulguem ser.

A la tarda, nenes i nens de 8 a 12 anys van participar en l’activitat “Descobrint Inventores” que va tenir lloc a la Biblioteca Municipal Josep Roca i Bros (Federico Garcia Loca, 17), a càrrec de l'escriptora Sandra Uve. Va ser un taller divulgatiu, formatiu i educatiu en el que Uve va presentar el seu llibre "Superdones Superinventores" i els nens i nenes van poder conèixer l’exposició "Súper Woman, Súper inventores", que compta amb 25 retrats de dones que contra tot pronòstic, van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb patent legal i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

 

L'exposició "Súper Woman, Súper inventores" es pot visitar a la Biblioteca fins al dilluns 25 de febrer. No us la perdeu!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies