Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Lamentem la mort de l'ex regidora de l'Ajuntament d'Abrera, Mònica Torre-Marín Cuesta

AJUNTAMENT D'ABRERA

27/2/2024

L'Ajuntament d'Abrera manifesta el seu condol per les víctimes i persones afectades pel tràgic incendi de dos edificis a la ciutat de València i l suport als cossos de seguretat


Des de l'Ajuntament d'Abrera han manifestat el seu condol per les diverses víctimes i persones afectades pel tràgic incendi de dos edificis a la ciutat de València el passat dijous 22 de febrer, i envien tot l'escalf i solidaritat a familiars, amistats i persones properes a les víctimes, així com el suport als cossos de seguretat com bombers, policia i serveis d'emergència, que han treballat en las tasques d'extinció de l'incendi i evacuació de les víctimes. 

Segons les darreres informacions, deu persones han perdut la vida en el virulent incendi, que va afectar dos edificis del barri d'El Campanar de València, dijous a la tarda. Més de cent veïns i veïnes dels immobles han estat allotjats a diversos hotels de la ciutat. En memòria de les víctimes, l'Ajuntament de València ha dut a terme aquest dissabte al migdia un minut de silenci.

El consistori de la ciutat i la Generalitat Valenciana van decretar tres dies de dol oficial, mentre s'investiguen les causes de l'incendi, que es podria haver originat per un curtcircuit en un tendal, i que es va propagar ràpidament i va afectar l'estructura sencera dels edificis. S'investiga el revestiment de la façana, que podria haver provocat la ràpida propagació de les flames. L'Ajuntament de València ha habilitat una adreça de correu electrònic per a la recepció i distribució de les propostes d'ajuda a les persones afectades per l'incendi:

 

Col·laboració ciutadana, ajuda a les persones afectades per l'incendi de Campanar

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web www.abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
  • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
  • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00