Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • El Nadal es viu a Abrera! Tot a punt per gaudir de les Festes de Cap d'Any, amb servei de bus gratuït d'anada i tornada pels nostres veïns i veïnes!
 • El Nadal es viu a Abrera! Tot a punt per gaudir de les Festes de Cap d'Any, amb servei de bus gratuït d'anada i tornada pels nostres veïns i veïnes!
 • Èxit de les dues Festes de Cap d'Any amb l'aforament complet! Cap d'Any 80's 90's

  + 6

 • Èxit de les dues Festes de Cap d'Any amb l'aforament complet! Cap d¡Any Jove
 • Servei de Bus Urbà durant la nit de Cap d'Any
 • Per unes festes de Cap d'Any lliures de sexisme a Abrera
 • Per unes festes de Cap d'Any lliures de sexisme a Abrera (2)
 • Festes Cap d'Any Abrera 2022
 • Entrades Cap d'Any Abrera 2022

NADAL 2022 / FESTES CAP D'ANY

29/12/2022

El Nadal es viu a Abrera! Tot a punt per gaudir de les Festes de Cap d'Any a Abrera, amb un servei de bus gratuït d'anada i tornada pels veïns i veïnes del municipi


Per Cap d'Any, queda't a d'Abrera! Enguany, a Abrera tornarem a gaudir de les festes de Cap d'Any! Des de l'Ajuntament organitzem dues festes amb dos ambients diferents! D'una banda, al Gimnàs Municipal (C. Salvador Espriu, 1), tindrà lloc la festa Cap d'Any 80`s i 90's, amenitzada per DJ Emilio, des de les 00.30 h fins a les 5.00 h. De l'altra, la Festa de Cap d'Any Jove al Pavelló Municipal d’Esports, amb música a càrrec de Big Friday, Jordi Bosquet i La Hija del DJ de les 00.30 h a les 5.00 h. 

 

Servei de Bus Urbà durant la nit de Cap d'Any 

Enguany des de l'Ajuntament d'Abrera, s'habilitatrà un servei de bus durant la nit de Cap d'Any, per realitzar una anada i tornada segura. El recorregut que es farà la nit de Cap d'Any, serà el següent:

 • ANADA  A LA FESTA 00.30 h: Les Carpes (Casa Pedro)- 00.35 h Can Torres BV-1202 - 00.40 h Santa Maria de Vilalba (Bar del Suro) - 00.45 h Can Vilalba (Casal Social) - 00.50 h Sant Miquel (rotonda) - 00.55 h Nucli Urbà (davant de Can Martinet) - 01.15 h Ca n'amat (Av. Abrera) - 01.20 h Ca n'Amat (carrer Aneto) - 01.30 h Nucli urbà (Pavelló Municipal).
 • TORNADA 05.30 h: Nucli Urbà (Pavelló Municipal) - 05.40 h Les Carpes (Casa Pedro) - 05.45 h Can Torres BV-1202 - 05.50 h Santa Maria de Vilalba (Bar del Suro) - 05.55 h Can Vilalba (Casal Social) - 06.00 h Sant Miquel (rotonda) - 06.10 h Nucli urbà (davant de Can Martinet) - 06.25 h Ca n'Amat (Avinguda d'Abrera) - 06.27 h Ca n'Amat (carrer Aneto).

 

Servei de Bus Urbà durant la nit de Cap d'Any

 

Festes de Cap d'Any 2022-23 a Abrera!

Enguany, a Abrera tornarem a gaudir de les festes de Cap d'Any! Des de l'Ajuntament organitzem dues festes amb dos ambients diferents! D'una banda, des de la Regidoria de Cultura us oferim, al Gimnàs Municipal (C. Salvador Espriu, 1), la festa Cap d'Any 80`s i 90's, amenitzada per DJ Emilio, des de les 00.30 h fins a les 05.00 h, que ja té les entrades exhaurides. 

 

D'altra banda, des de la Regidoria de Joventut organitzem la Festa de Cap d'Any Jove al Pavelló Municipal d’Esports, amb música a càrrec de Big Friday, Jordi Bosquet i La Hija del DJ de les 00.30 h a les 05.00 h. La venda d’entrades per aquesta festa, està oberta fins a exhaurir-ne les entrades disponiblesTotes dues festes són d’aforament limitat, així que ja pots córrer a per la teva entrada!

 • Compra la teva entrada per a la Festa Jove de Cap d'Any al Pavelló d'Esports Municipal fent clic aquí

 

Alfred Delgado: "Hem de gaudir al màxim d'aquestes revetlles de Cap d'Any, però sempre dintre del civisme i el respecte vers les persones que ens envolten, així com de l'entorn urbà on es faran les festes".

 

Tornem a oferir dues festes de Cap d'Any Abrera!

El regidor de Joventut, Alfred Delgado, ha explicat que "després de dos anys sense poder fer unes festes de Cap d'Any com cal i sense restriccions degut a la Covid, tornem a oferir als veins i veines d'Abrera dues festes diferents, tant d'ambients com d'espais a on es duran a terme, sempre dintre de les regulacions establertes per l'actual legislació quant a aforamentsnormes de seguretatnormatives de servei de bar a dintre dels recintes, etc". Delgado també ha remarcat que "hem de gaudir al màxim d'aquestes revetlles de Cap d'Any, però sempre dintre del civisme i el respecte vers les persones que ens envolten però també, i no menys important, de l'entorn urbà  on es faran les festes".

   

Entrades Cap d'Any Abrera 2022.jpg

Condicions de compra de les entrades:

 • Les persones majors de 18 anys podran adquirir fins a 4 entrades en total.
 • Els/les joves que tinguin entre 16 i 17 anys només podran adquirir una entrada.
 • Les entrades als/les menors de menys de 16 anys només les podran comprar el pare/mare o tutor/a legal del/s menor/s.

 

Condicions per a accedir a les festes:

 • Les persones assistents han de presentar l’entrada per accedir al recinte mitjançant telèfon o paper.
 • Les persones que tinguin 16 i 17 anys poden accedir al recinte sense una persona adulta sempre que presentin una autorització del pare/mare o tutor/a legal. Cal presentar l’autorització a l’entrada del recinte en paper que us podeu descarregar a la part inferior d'aquesta pàgina.
 • Les persones menors de 16 no poden accedir al recinte sense una persona adulta. Cal una autorització per tots els menors de 16 anys, encara que el/a menor vagi amb seu el pare/mare o tutor/a legal o persona acompanyant. Cal presentar l’autorització a l’entrada del recinte en paper que us podeu descarregar a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Preu de les entrades de les festes de Cap d'Any:

 • Entrada general: 8 €
 • Entrada a persones sense el carnet Casal de Joves d’Abrera: 8 €
 • Entrada reduïda (persones joves de 12 a 25 anys, amb carnet Casal de Joves d’Abrera: 4€
 • Entrada a menors de 6 a 11 anys; 3 €
 • Entrada a menors de 5 anys: gratuïta

 

El Nadal es viu a Abrera! Des de l’Ajuntament d’Abrera us convidem a gaudir de les nostres festes per donar la benvinguda l’any 2023. Per Cap d’Any, no marxis d’Abrera!

 

Per unes festes de Cap d'Any lliures de sexisme i LGTBI-Fòbia!

Des de l'Ajuntament apostem, una vegada més, perquè, entre totes i tots, contribuïm a gaudir d'unes Festes de Cap d'Any lliures de sexisme i LGTBI-fòbia. En aquesta línia, habilitarem un Punt Lila al recinte del Pavelló d'Esports Municipal (Pg. de l'Estació, 24), on es celebrarà la Festa de Cap d'Any Jove, i també podreu adreçar-vos al personal d'organització de la Festa de Cap d'Any dels 80's i 90's al Gimnàs Municipal (C. de Salvador Espriu,1).

 

Si presencies algun acte sexista i/o LGTBI-fòbic, o necessites ajuda, comunica-ho! Entre totes i tots, a Abrera gaudim d'unes festes de Cap d'Any lliures de sexisme i LGTBI-fòbia!

 

 • Podeu consultar tota la informació sobre la campanya per unes Festes de Cap d'Any lliures de sexisme i LGTBI-Fòbia clicant aquí.

 

Per unes festes de Cap d'Any lliures de sexisme a Abrera.jpeg

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Nadal 2022
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00